Pajović je čestitao Zvezdi na zaslužene dve pobede, ali nije mogao da se ne osvrne na nesportska dešavanja koja su u petak i nedelju viđena u beogradskoj dvorani “Aleksandar Nikolić”.

Dugo sam u Pioniru, bukvalno 30 godina, ali nikada to nije bilo kao sada. Tako je bilo na prvom, a naročito na drugom meču. Takav vid mržnje prema našoj ekipi, šampionu ABA lige, učesniku Evrolige koji dolazi iz Crne Gore. Mislio sam da to ne može da se desi. Nazivani smo Šiptarima, Turcima… Niko iz naše familije bliže nije ostao pošteđen psovki. Bukvalno od cele dvorane. To je nešto što mora da zabrinjava. O pljuvanju igrača i stručnog štaba da ne pričam – rekao je Pajović za crnogorske medije.

ZVEZDA BRUTALNO ODGOVORILA REPEŠI! Sa Malog Kalemegdana poručili Hrvatu da se malo bolje informiše!

Kako je naveo, ono što je viđeno u Podgorici u finalnoj seriji ABA lige nije ni blizu onoga što se dešavalo u Beogradu krajem prošle nedelje.

Učestvovao sam u Evroligi kao igrač, sada kao funkcioner, sportista sam, a ko piše saopštenja taj nije sportista. To niko nije mogao da očekuje. Prošle godine smo osvojili ABA ligu u Morači, gde nije bilo ni 10 odsto onoga što je bilo u Pioniru. Nisam se nadao ni da pola toga može da bude – rekao je Pajović.

JA DAJEM, A ČOVIĆ UZIMA OD KOŠARKE! Bokan udario na predsednika Zvezde i objasnio razliku između njih dvojice!

On je najavio potpuno drugačiju atmosferu u Podgorici verujući da se serija može ponovo vratiti u Beograd.

Drugačija će atmosfera da bude pred našom publikom, pobeđivali smo evropskog prvaka Real, Barselonu, CSKA. Možemo da se vratimo, ali biće teško da se vrati karakter kod igrača. Lepo bi bilo da u Morači ostvarimo dve pobede, pa da se u petoj utakmici odluči prvak ABA lige – rekao je Pajović.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here