Novinar emisije koja se emituje na Partizanovoj televiziji nazvao je Ristića “govedom” i poručio mu da će ga sačekati na stadionu u Humskoj posle utakmice ova dva tima u polufinalu Kupa Srbije (18.00, Arena sport 1).

Ono govedo će sigurno u sredu probati da me traži ponovo. S ozbiljnom verovatnoćom da me ovaj put nađe. Govedo zvano Borivoje. Dobro je što dolazi na stadion govedo Ristić, a ja ću se potruditi da budem dostupan kada me bude tražio – poručio je Pantić.

Poznati voditelj osim što je pozvao golmana na obračun, optužio ga je da je namerno pustio golove protiv Crvene zvezde prošlog vikenda.

Izvodi se prvi penal, a ono govedo pokazuje ovome gde da šutira. Drugi nije ni pokušao da odbrani. Oni će protiv nas igrati s nožem u zubima, kao da im život od toga zavisi. Lalatović priča da nije verovao da mogu da budu šampioni, a oni su pre te utakmice imali samo četiri boda manje od Zvezde – rekao je Pantić.

Sukob voditelja i Ristića počeo je posle nedavno odigranog meča u Humskoj, koji je Radnički dobio sa 1:0. Golman Nišlija je posle utakmice na ulazu u svlačionicu pred kamerama za Pantića rekao da je “go*no” i “pi*ka”.

Dajemo mu pare za dete da se oporavi, a on nas vređa. Šta, mi nemamo decu, je li treba da pocrkamo zbog njih – urlao je tada Ristić.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here