Kako je naveo, Budućnost će na sve načine pokušavati da se pokaže u boljem svetlu u odnosu na prve dve utakmice.

Očekujem potpuno drugačiju utakmicu, razlike kojima smo dobijali prethodne utakmice uopšte nisu faktor, niti igraju ulogu pred ovaj treći meč. Budućnost će sigurno reagovati nakon dva poraza i igraće pred svojim navijačima. Zato ćemo morati da odigramo još jače, pametnije i da držimo koncentraciju tokom celog toka utakmice. Ponavljam, kao da je 0:0 u finalnoj seriji i tako gledamo i treći meč – rekao je Tomić za klupski sajt.

TENZIJE SE NE SMIRUJU! Sportski direktor Budućnosti: U “Morači” nije bilo ni 10% uvreda od onih u “Pioniru”

Van stroja zbog povrede je i dalje Džo Regland, dok je nastup Stratosa Perperoglua pod znakom pitanja usled povrede koju je zadobio na prethodnom meču sa Budućnosti, saopštili su crveno-beli pred večerašnji odlazak za Podgoricu.

SAMO JEDAN PREŽIVEO BEOGRAD! Poznate sudije za treći meč finala ABA lige!

Košarkaš Ognjen Dobrić očekuje težak zadatak i naglašava da Budućnost ima veliki kvalitet.

Narednu utakmicu gledamo kao da je početak serije. Dobro smo trenirali u ova dva dana, osvežili se za naredni izazov. Tim Budućnosti svakako će drugačije izgledati u svojoj hali, pred svojim navijačima, znaju te koševe… Zato će naš pristup biti isti kao i pred prva dva meča – čvrsto, koncentrisano, držeći se plana koji nam iznese trener, ali smo te utakmice već zaboravili – zaključio je Dobrić.

Treća utakmica finala Budućnost – Crvena zvezda igra se u sredu u hali “Morača” sa početkom u 19 sati.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here