Tipsarević je nedavno dao opširan intervju za “The Tennis Podcast”, a u jednom trenutku razgovora pomenuo je moguću selidbu slemova na druge kontinente.

POTREBNO MU JE VREME! Nole ispisao istoriju, ali priznao da je “zarđao”!

Mi, igrači, moramo da shvatimo da postoji mogućnost da se Rolan Garos preseli u Rim, Melburn u Peking… Moramo da verujemo da je moguće da se Vimbldon stvarno preseli u Abu Dabi – izjavio je Tipsarević.

Đoković je nakon meča drugog kola Monte Karla protiv Filipa Kolšrajbera imao odgovor na reči velikog prijatelja.

Slemovi imaju istoriju staru više od 120 godina i to moramo da poštujemo, kao i tradiciju i sve ostalo. Ali, u isto vreme, moramo da balansiramo to sa evolucijom ovog sporta. Da li je moguće, da li je to budućnost – ne znamo. Sve je moguće – rekao je Nole.

Tipsa je otkrio da je savetovao Đokovića da se povuče sa funkcije predsednika ATL Saveta igrača, ali da je Nole odbio.

(VIDEO) KAKVO OLAKAŠANJE! Kad bes i frustracija stanu u jedan Noletov UDARAC!

Njegov komentar vezan za moju umešanost u tenisku politiku, iz određenog ugla, ima smisla. Time bih sačuvao energiju i ostao fokusiran na ono što mi je najbitnije, na tenis i porodicu – rekao je Novak.

Kako kaže, bilo bi neodgovorno da se sada povuče.

U isto vreme ja sam doneo odluku da budem deo toga, delom jer osećam kao da igrači žele da tako i bude. Ja sam bio reizabran za tu ulogu. Svima nam je jasno da je ovo veoma bitno vreme za tenis sa mnogo promena, mnogo novih turnira, mnogo novih pravila. Sve što se dešava (sa ITF-om i ATP-jem) je veoma ozbiljno. Utiče na mnogo igrača i to je nešto o čemu je najbitnije pričati, trenutno – zaključio je prvi “reket” sveta.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here