Ove godine imamo visoke ciljeve i što se tiče Kupa. Neće nam biti nimalo lako protiv Mladosti jer dolazimo iz derbija u subotu. Maksimalno ćemo se spremiti, voleli bismo da napravimo dobar rezultat koji bi nam doneo velike šanse da prođemo u finale. Biće dve teške utakmice. Moraćemo da budemo veoma oprezni – rekao je Milojević.

On je nastavio u istom ritmu.

Kup je veoma zanimljivo takmičenje, koje apsolutno nema dodirnih tačaka sa prvenstvom. Dve su utakmice. Sve četiri ekipe koje su ostale su veoma dobre, kvalitetne. Nećemo kalkulisati.

(VIDEO) ZVEZDIN TIHI HEROJ! Skromni momak Jovančić otkrio šta mu je draže od ulaska u Ligu šampiona!

Pohvalno je govorio o ekipi Mladosti i treneru Nenadu Milovanoviću.

Mladost je ekipa koja je u vrhu našeg fudbala, ima veliki kontinuitet poslednjih godina, stalno je među četiri ili pet timova. Ekipa sa kvalitetnim pojedincima, iskusna i disciplinovana, koja zna da igra na rezultat. Možda i najveća njihova prednost je to što im je sasvim svejedno da li igraju kod kuće ili na strani. Imaju svoj sistem kog se drže – kazao je Milojević.

Dodao je da ima problema sa sastavom, a da bi sa Ričmondom Boaćijem trebalo da bude sve u redu.

Mnogo igrača ima malih problema. Videćemo kakva je situacija. Boaći je bolje. Nije strašno kako je delovalo, videćemo koliko će biti spreman. Nije drastično. Ako ne bude igrao sutra, očekujem da će veoma brzo biti tu – rekao je Milojević.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here