Trifunović je otvoreno psovao, pretio i širio rasnu, versku i nacionalnu mržnju, a niko od ostalih govornika i lidera SZS nije ni pokušao da se ogradi od toga!

U vidno alkoholisanom stanju Trifunović je sa bine bljuvao najprizemnije uvrede i prostakluke.

Zdravo uličari, nezahvalna bando koja svaki dan rasplače svog predsednika koji čak i ne spava… – obratio se Trifunović okupljenima, pa je predstavnike vlasti nazvao “plačipičkama i slinama”, a građane optužio da su izgubili dostojanstvo “jer za 1.000 dinara podržavaju SNS”!?! To mu nije bilo dovoljno, pa je ničim izazvan izvređao i pripadnike mađarske nacionalne manjine i migrante:

– Narod odlazi, a Vučić naseljava Arape, Mađare, Sirijce…
– rekao je Trifunović, u toku čijeg govora je nekoliko stotina demonstranata napustilo protest.

Informer

Sergej je svoje obraćanje završio opsovavši majku predsedniku države: – Trista ti majki je*em –urlikao je lider PSG u mikrofon.

Komentarišući ovaj skandal, lider SVM Ištvan Pastor kaže da je zabezeknut Trifunovićevim nastupom.

Ne znam da li je reč o šovinizmu, ksenofobiji ili gluposti. Ili možda o svemu tome zajedno?! Trifunović je pokazao svoje pravo lice i krajnje je vreme da primeni poznato pravilo da se šusterski kalfa vrati u šusteraj! On ne može da ponizi i žigoše vojvođansku mađarsku zajednicu. Nije ih Vučić doveo u Srbiju, ali neće ih oterati ni Trifunović – podvlači Pastor.

LJILJANA SMAJLOVIĆ ODGOVORILA NA OPTUŽBE BRANKE PRPE: Zaprepaštena sam i zgrožena time kako ona falsifikuje Slavka Ćuruviju!

Informer

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here