– Nije to broj za potcenjivanje! Nemojte da se zavaravate. To znači da će oni verovatno preći cenzus na narednim izborima, a to nije mala stvar – rekao je Vučić komentarišući jučerašnji protest Saveza za Srbiju ispred Doma narodne skupštine.

Vučić kaže da će u petak na skupu “Budućnost Srbije” u Beogradu pokazati pravac, plan i budućnost Srbije, da će ponuditi ozbiljan sadržaj i pokazati nameru za naredni period.

– Juče sam bio na terasi i slušao govornike. Ozvučenje je bilo odlično iako žive duše nije bilo u blizini Predsedništva. Slušao sam uvrede na svoj račun po hiljaditi put, onda sam čekao da se vrate. Da se ne bismo gađali lažnim ciframa, oni su prebrojani u glavu i niko neće prebrojati više od informacija koje imamo. Histerijom i lažima pokušali su da prikriju svoje nezadovoljstvo i sve vreme su obmanjivali narod o broju ljudi – kaže Vučić.

Tanjug

Mirno, ali odlučno, suprotstaviti se fašizmu i retajkunizaciji

Predsednik Vučić pozvao je sve ljude pristojne Srbije da se mirno, ali odlučno, suprotstave narastajućem fašizmu i retajkunizaciji Srbije i da je najbolja prilika za to da dođu na veliki skup 19. aprila u Beogradu.

– Od toga što ćutimo nećemo moći da se suprotavimo narastajućem fašizmu i daljoj tajkunizaciji ili retrajkunizaciji Srbije. Najbolji način je da uvek mirno, dostojanstveno, ali odlučno im se suprotstavimo, a najbolja prilika za to je da im pokažemo to u petak – poručio je Vučić.

Tanjug

On je odgovarajući na pitanja novianra rekao da opozicija optužuje vlast za sendviče, za razliku od njih koji se bahate od Aspena do Sent Lujisa i drugih najskupljih letovališta i zimovališta.

– Da ne pričam o njihovim novim stanovima i apratmanima. Koliko košta Aspen 20 dana, to je jedno mučenje – dodao ne Vučić.

KCS potpuno rekonstruisan za dve godine

Vučić je na početku posete KCS rekao da je zadovoljan je kako radovi napreduju,.

– Mi ćemo u u potpunosti Klinički centar završiti za dve godine, a već do juna ćete videti put koji KCS spaja sa autoputem – rekao je Vučić.

Tanjug

On navodi da je odluka o igradnji doneta 1976 godine, do 1986 su dva sprata bila izgrađena, a kako kaže, od tada nijedan ekser nije zakucan sve do danas.

– Mi smo posle 35 godina uspeli obnavljajući Srbiju da podignemo velelepni Klinički centar u Nišu, KCS u Beogradu, na jesen krećemo u izgradnju Kliničkog centra u Novom Sada, a na proleće i u Kragujevcu. To menja životni standard ljudi, za deke, bake, ali i za decu i sve druge. Ono što je najbitnije, ovde imamo 200 novih ležaja u intenzivnoj nezi, imaćemo novi najmoderniji urgentni centar. Zadovoljan sam što ne vidim da ne kasnimo, iako naše firme rade – istakao je predsednik.

Uskoro opširnije…

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here