Nakon rivalstva koje traje duže do decenije Đoković je svestan da je Španac favorit na svim turnirima koji se igraju na šljaci.

Mislim da je Rafa izraziti favorit na svim zemljanim turnirima i to se neće promeniti ni ovoga puta. Ako je fizički spreman, nema sumnje da će biti u najboljem izdanju – rekao je Đoković pred start turnira u Monte Karlu.

Đoković je analizirao i ko bi još mogao da odigra dobro na prvom mastersu na šljaci ove sezone.

Zverev se dobro pokazao na šljaci prethodnih godina. Ne smemo da zaboravimo ni Tima, kao ni Federera, koji će igrati i ove sezone. Biće jako otvoreno – naveo je Đoković.

Bet obzira na rane eliminacije u Indijan Velsu i Majamiju, Novak ne oačajava, već najavljuje da će gledati da izvuče pozitivne strane iz ovih neuspeha.

To je sport. Događa se. Naravno da sam razočaran, jer sam mislio da sam spreman za veća dostignuća, ali istovremeno to je iza mene i pokušaću da izvučem pozitivnu stranu iz cele priče – rekao je Đoković i nastavio:

Imam sjajnu polusezonu iza sebe. Osim spoemnuta dva turnira, na ostalim sam igrao makar polufinale. To može da podstakne samopouzdanje pred start sezone na šljaci – rekao je Đoković.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here