Gradski odbor SNS u Subotici u saopštenju ističe da je na jučerašnjem sastanku pružio punu podršku predsedniku Srbije i SNS Aleksandru Vučiću u nastojanjima da naša zemlja bude moderna i pristojna država.

– Odbrana institucija od nasilnika proistekla je ne iz hira, nego iz težnje opozicije da ih preuzmu mimo svih demokratskih načela i mimo izborne volje građana – kaže se u saopštenju.

Gradski odbor SNS u Subotici je osudio nasilje i, kako navodi, pokušaje opozicionih lidera da pristojne građane uvuku u svoje zavere, i pozvao sve građane da ne podležu provokacijama lidera opozicije.

– Svedoci smo šizofrenih obraćanja Trifunovića, Obradovića a nedavno i Lečića, sa otvorenim primesama fašizma, i zato pozivamo građane da pruže punu podršku predsedniku za izgradnju normalne, stabilne i ekonomski moćne Srbije – navodi se u saopštenju.

Subotica kakvu Srpska napredna stranka želi ponosna je na svoju različitost i na činjenicu da u njoj žive nacionalne manjine koje toj različitosti doprinose, ukazuje Gradski odbor SNS u Subotici.

– Može li sada građanska Subotica, kojom se busaju u prsa lideri ovdašnjih protesta, ozbiljno stati iza zahteva opozicionih lidera koji su zabrinuti ”naseljavanjem Arapa i Mađara od strane Vučića”, pitaju iz Gradskog odbora SNS u Subotici.

Navodeći da opozicija na jučerašnjem protestu u Beogradu nije ništa ponudila građanima osim poruka mržnje i pretnji, GO SNS u Subotici ističe da je, za razliku od njega, skup u Novom Sadu bio “pokazatelj normalnosti, raspoloženja građana i političke moći”.

– Najveći broj građana to prepoznaje, pa je u okviru kampanje Budućnost Srbije u mnogo manjim mestima bilo mnogo više ljudi nego na jučerašnjem protestu opozicije. Upravo zato uvereni smo da će odziv na miting Budućnost Srbije, 19. aprila u Beogradu, biti neuporediv sa jučerašnjim opozicije- navodi se u saopštenju.

PRIJATELJI I SARADNICI: Predsednik Vučić u Subotici dočekao premijera Mađarske Orbana!

GO SNS u Subotici ističe da će miting Budućnost Srbije biti neuporediv ne samo po broju, nego po ozbiljnosti, po poruci koju nosi ali i po podršci koju ima u narodu.

-A odsustvo te podrške u narodu upravo je glavni problem opozicije – zaključuje se u saopštenju GO SNS u Subotici.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here