Očigledno je da su drugo poluvreme oni igrali mnogo bolje. To što su nas ovako dobili na kraju, nas motiviše da se vratimo sutra, da pokažemo karakter i odigramo bolje. Treba prvo da pogledamo snimak utakmice i tada će sve biti mnogo jasnije. Očigledno je da su krajem druge i u trećoj četvrtini postigli dosta lakih poena u tranziciji. Treba prvo to da branimo, pa onda sve ostalo – rekao je Gordić novinarima posle meča u hali “Aleksandar Nikolić”.

Plejmejker podgoričke ekipe istakao je i da je njegova ekipa imala igru u svojim rukama, ali da je promašila otvorene šuteve što se na kraju odrazilo na rezultat.

Igrali smo 17,18 minuta odlično, i vodili šest, sedam razlike. Držali smo igru u svojim rukama, a onda se desio pad. Treba da analiziramo zašto se to dogodilo. Promašili smo dosta otvorenih šuteva i izgubili smo ritam u napadu. S druge strane, oni su pogađali i ušli u ritam. Sigurno je da ima dosta prostora da odigramo mnogo bolje u nedelju – zaključio je Gordić.

“NE VUCITE ME ZA JEZIK”! Repeša čestitao Zvezdi, ali je imao ozbiljne zamerke!

Njegov saigrač Filip Barović rekao je da ovakvi mečevi ne mogu da se igraju bez energije i koncentracija mora da bude prisutna svih 40 minuta.

Ovakve utakmice ne mogu da se igraju mlako i bez energije. Moramo da igramo jako od početka do kraja i da drzimo fokus svih 40 minuta, a presudilo je to što mi fokus nismo uspeli da držimo sve vreme – rekao je Barović.

Druga utakmica između Crvene zvezde i Budućnosti igra se u nedelju od 19 sati takođe u Beogradu, u hali “Aleksandar Nikolić”.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here