19.00 – Sve je gotovo, debakl je overen.

17.32 – Pristalice Saveza za Srbiju se polako razilaze, razoačarane brojem koji je došao ispred Skupštine!

17.15 – Na binu je izašao dramski pisac Siniša Kovačević koji je pozvao na “juriš”!

16.18 – Na bini su se pojavili lideri SZS!

Oni su sa bine poručili predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da će zažaliti ukoliko ne da ostavku.

15.30 – Protest u organizaciji Saveza za Srbiju pod nazivom “1 od 5 miliona” počeo je, a ispred Skupštine je oko 7.000 ljudi.

Pred Domom Skupštine Srbije, samo nekoliko minuta pred najavljeni početak skupilo se, prema poslednjim procenama oko 7.200 ljudi iz cele Srbije.

Tanjug/DIMITRIJE GOLL

KOME SMETA SRPSKA POLICIJA? Stefanović se oglasio povodom prisustva pripadnika MUP-a u Skupštini!

14.45 – Centralna bina je postavljena ispred Narodne skupštine i tu će se opozicioni lideri obraćati svojim pristalicama, ali pitanje je da li će imati kome da se obrate. Neposredno pred početak protesta na mestu okupljanja mogla se zateći tek nekolicina građana koji u Pionirskom parku loču i zapišavaju drveće.

MARTINOVIĆ: Policija je u Skupštini u skladu sa zakonom

informer

A da su spremni na sve, pa i na nasilje na ulicama, govore i fotografije pristalica SzS koji na protest dolaze sa velikim motkama! Snimljeni su u ulici Kralja Milana.

informer

Opozicija je najavljivala da će ovaj skup biti jedan od najmasovnijih i da će pokazati snaga opozicije koja planira da sruši vlast. Ono što je sigurno, jeste da će ovaj skup ući u istoriju, baš zbog broja pristalica koje su se pojavile na protestu.

informer

Prema najnovijim informacijama, protest neće počćeti u 15h. već će lideri SzS čekati da se “pišačima” pridruži još građana, tako da je, nezvanično, početak pomeren na 15.30.

informer

informer

informer

informer

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here