On u intervjuu za magazin “Gol” prokomentarisao činjenicu da je kapiten Hrvatske i fudbaler Real Madrida Luka Modrić pokupio gotovo sva individualna priznanja minule godine

Od kada je Modrić najbolji? Njegov izbor za najboljeg igrača na svetu nema nikakvog smisla. On ne asistira, niti postiže golove. Potrebni su vam igrači poput De Brujnea, koji čine da drugi igraju bolje. Grizman je plejmejker, a Barselona igra bez veznjaka. Ukoliko ga dovedu završiće na klupi jer neće pronaći svoje mesto u timu. Barseloni nije potreban Grizman, Real Madridu je malo potrebniji. Apsurdno je to da nijedan od tri velikana španskog fudbala nije razmišljao o potpisivanju najboljeg ogranizatora igre na svetu Kevina de Brujnea – rekao je Antić.

reuters

Luka Modrić

Zinedin Zidan sprema na leto renoviranje Real Madrida.

Klub mora da proda neke igrače i dobro da razmotri tržište kako bi izgradio projekat. Oni moraju da zaštite svog trenera koji nije kriv za ono što se događa, jer je sve krenulo naopako pre nego što je on stigao. Moraju da naprave velike transfere jer više nemaju titula za bacanje. Sve što sada treba da rade jeste da razmišljaju o prelaznom roku, ne o fudbalu.

Ima recept radomir Antić kako u živiot da vrati Filipea Kutinja.

Prvo bih seo i govorio direktno. Pitao bih ga šta je potrebno da učinimo da bi mu bilo lakše, kako bi na treningu poboljšao svoje atribute kojih ima mnogo. Vrlo je važno da postoji povratna sprega između trenera i igrača, dijalog, da bi se razumelo krozu šta igrač prolazi. Prvi korak ka rešavanju problema jeste priznati da problem postoji – poručio je Radomir Antić.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here