Bastać je juče, u odgovoru Petroviću da opštinske vlasti ne rade po zakonu, rekao da je “sve što radi u opštini po zakonu” i da je “ova opština postala predmet kontrole kada se usprotivila izgradnji gondole” od Kalemegdana do Ušća.

– Da li vi u opštini Stari Grad radite u skladu sa zakonom pokazaće kontrole a postoji na desetine dokaza da ste prekršili zakon. Razlog zbog koga se Bastać glupira poslednjih nedelja i ponaša se kao huligan i dripac a ne kao predsednik jedne centralne gradske opštine je upravo činjenica da je svestan da će odgovarati zbog kršenja zakona, pa bi da skrene pažnju na sebe, zameni teze i pokuša da predstavi da odgovara zato što je politički protivnik a ne zbog lopovluka – naveo je Petrović u današnjem saopštenju.

On je ukazao na dugove Sportskog centra “MIlan Gale Muškatirović”, Poslovnog prostora Stari grad, malverzacije nevladinih organizacija na čije račune svi koji snimaju reklame na Starom Gradu uplaćuju novac i “rad komunalne inspekcije Starog grada koju vodi njegov kum Dejan Stojanović”.

– Huliganisanje Bastaća po Starom gradu, upad u RTS i pretnje novinarima koje je iznosio zajedno sa svojim novim šefom fašistom Boško Obradovićem i uništavanje javne imovine koja pripada svim građanima ne bi li se dokazao Draganu Ðilasu i postao njegov predsednik Gradskog odbora, neće rešiti Bastaćev osnovni problem, a to je da po zakonu mora da odgovara za krađu i lopovluk – zakljlčio je Petrović.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here