Dok se Srbi sećaju sirena, bombi i klanice koju su Albanci sa svojim zapadnim gospodarima priredili srpskim snagama reda, Pacoli se početka bombardovanja seća kao izuzetno srećnog dana.

“Na današnji datum pre 20 godina, NATO je započeo vazdušne napade protiv srpskih snaga u Jugoslaviji. To je jedan od najsrećnijih dana u mom životu. Zahvalan za život”, napisao je Pacoli na svom Fejsbuk nalogu.

On je zahvalan za život, a svi civili koji su ginuli i stradali pod NATO bombama ostaju nemi pred ovakvom bahatom provokacijom bivšeg korumpiranog biznismena, a sadašnjeg ministra takozvanog Kosova.

(VIDEO) NAMEŠTALJKA U RAČKU BILA POVOD ZA NAPAD NA JUGOSLAVIJU! ČIŽOV: To je bila čista PROVOKACIJA I IZGOVOR za početak bombardovanja

Pacolija bi trebalo podsetiti i na to da nisu samo Srbi ginuli u paklu zločinačkog bombardovanja, već i njegovi sunarodnici, albanski civili koje je NATO zasipao bombama dok bežali od rata. U isto vreme zaboravlja da je NATO je osiromašenim uranijumom zatrovao i albansku decu na Kosmetu.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here