– Pokret slobodnih građana pozdravlja presudu Tribunala kojom je Radovan Karadžić osuđen na kaznu doživotnog zatvora. PSG veruje da adekvatno sankcionisanje odgovornih za ratne zločine značajno doprinosi pomirenju, i da se osudama odgovornih pojedinaca skida teret krivice sa naroda i otvara prostor za normalan suživot na Balkanu. Verujemo da izostanak pravde u pojedinim slučajevima nije opravdanje da se pasionirano brane najgori pojedinci koji su svojim neodgovornim delovanjem doveli do krvavih sukoba i velikog broja nevinih žrtava – navodi se u saopštenju ovog pokreta.

(FOTO) SERGEJ U AMERICI NA SKIJANJU, ĐILAS ODLETEO, A VI DECO SRBIJE U ZATVOR ZBOG NJIH!

Podsetimo, Trifunović nikad nije propustio priliku da pljune u lice srpskom narodu i ljudima koji su se borili za očuvanje i opstanak srpskog naroda u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

(FOTO) JEREMIĆ OD ZAPADA TRAŽI VUČIĆEVU GLAVU! Narod me neće, ali biću vam verni sluga, samo me vratite na vlast!

Razne gadosti je svojevremeno iznosio o generalu Ratku Mladiću, dok je, naprotiv, uvek podržavao one koji su nanosili zla Srbima.

printscreen

Trifunović se svojevremeno fotografisao u majici sa likom Jovana Divjaka bivšeg ratnog generala Armije BiH.

Divjak se tereti za zločine u Dobrovoljačkoj ulici 3. maja 1992. godine u Sarajevu, kada je napadnuta kolona JNA i kada su ubijena 42, a zarobljena 73 vojnika i civila.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here