Ovog puta Saši Vidiću se na tapetu našla mlada pevačica i nekadašnja učesnica “Zadruge”, Teodora Džehverović, o čijem stajlingu nije imao reči hvale.

Sporna je bila toaleta u kojoj se Džehverovićeva pojavila na promociji svog albuma prvenca. Kako Vidić tvrdi, pevačica je iskopirala model svetski poznatog dizajnera.

– Draga Teodora, jedan je Đani Vesraće, a tebi je mama Džehva! Đani, izvini u moje ime i u ime naroda Srbije – rekao je Saša, ali se ovde nije zaustavio.

NEĆEŠ BITI RIBA, OSIM AKO TE NE SMESTE U ZOO SA SLONOVIMA! Saša Vidić žešće isprozivao Anu Nikolić!

– Ova fejk i bedna kopija prevazišla je čak i Daru. Možeš da šiješ šta želiš, ali ne možeš da šiješ Versaće prvu liniju. Isuse, uzmi me, da mogu da bacam cigle s neba! Reči više nemam – bez dlake na jeziku bio je Vidić, koji je Teodorin stajling u “Svetu” ocenio nulom.

Sale, Freestyler winter stage

Džehverovićeva je za “Pink” prokomentarisala ove Vidićeve reči, a ona je rešila da mu se zahvali, što će sigurno iznenaditi mnoge.

– Hvala mu najlepše, šta god da kaže. Videla sam… Stvarno me ne interesuje, on me ne zanima! Samo nek komentariše, to je njegovo zanimanje, da komentariše, neka nastavi i hvala mu šta god da kaže – jasna je bila Teodora.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here