Do cirkusa je došlo pred ministrom sporta u Vladi Grčke Jorgosom Vasiliadisem. Cilj sastanka bio je da se smire strasti pred duel koji je na programu u nedelju. Umesto dogovora da se utakmica odigra došlo je do skandala.

Prema navodima grčkih medija, gazda “zelenih” Dimitris Janakopulos demonstrativno je napustio sastanak jer su ga, kako tvrdi, predstavnici Olimpijakosa, braća Agelopulos i potpredsednik Jorgos Skindilias, vređala i gurala.

KAKVE VESTI IZ GRČKE! JOŠ JEDAN VELIKAN HOĆE U ABA LIGU!

Ipak, crveno-beli imaju drugačije tvrdnje. On istiću da je Janakopulos pljunuo nekoga iz delegacije Olimpijakosa.

Gospodin Skindilijas je pretio da će da me istuče. Nedavno sam imao operaciju. Sada sam van zgrade, ali zovem vlasnika Olimpijakosa Georga Agelopulosa da dođe i udari me. Ne razumem zašto je sada organizovan ovaj sastanak. Postoje zakoni i oni moraju da se poštuju – rekao je Janakopulos.

BOMBA! OLIMPIJAKOS SE NE ŠALI, pitao za uslove da se priključi ABA ligi!

Cirkus traje, a sve je krenulo zbog sudija i utakmice u polufinalu Kupa. Olimpijakos neće da igra ako arbitri ne budu iz strane zemlje.

Da li nam ovako nešto treba u ABA ligi? Oba tima su slala pisma i žele u ovo takmičenje, ali… Doneli bi mnogo, ipak još jedan “rat” nam nije potreban.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here