Taj Srbin je Tifani i njenom društvu pričao kako je Beograd poznat po odličnom provodu, pa su odlučili da ga posete.

(FOTO) TIFANI TRAMP SE OGLASILA IZ BEOGRADA! Poslala pozdrav na ćirilici, pa se slikala pored ovog glumca!

Sa njom, njenim dečkom Majklom Bulosom, milionerom iz Nigerije i još jednim prijateljem u poseti Beogradu su i agenti američke Tajne službe (United States Secret Service), koji, između ostalih, obezbeđuju i predsednika SAD i članove njegove bliže i šire porodice.

Podršku obezbeđenju ćerke predsednika SAD u toku njenog boravka u Srbiji daju ipripadnici elitne Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata MUP Srbije.

Organizacija posete Trampove ćerke u Beogradu, trajala je nekoliko nedelja, kako bi dve službe napravile detaljan plan boravka. Tifani bi sa društvom boravila ukupno 11 dana u srpskoj prestonici.

Kako je Tifani Tramp ćerka predsednika Donalda Trampa, ona je i bezbednosno interesantna osoba, pa je za njeno kretanje obavešteno vrlo malo ljudi i iz drugih državnih i vojnih bezbednosnih struktura.

ĆERKA DONALDA TRAMPA U BEOGRADU! U srpskoj prestonici će uživati čak 11 dana

Tifani je odsela u jednom hotelu u samom centru Beograda, omiljenom mestu mlađih inostranih turista, a u toku dana je obilazila poznata mesta gde izlaze mlađi Beograđani – u Vasinoj, Rajićevoj i u Ulici kralja Petra. Tifani bi trebalo da poseti i kraljevski dvor na Dedinju, ali sve može da se otkaže u poslednjem trenutku.

U neposrednom okruženju, kako saznajemo, oko Tifani se nalaze četvorica agenata Tajne službe, obučenih kao civili, ali su vrlo brzo provaljeni po načinu oblačenja koje odskače od svakodnevnog oblačenja Beograđana njihovog uzrasta – jedan je izgledao kao drvoseča i nije krio da ima bubicu u uvu, dok su ostali nosili jakne i prsluke karakteristične za američki Srednji Zapad, kao i patike za duge šetnje.

Za razliku od njih, Tifani i njeno društvo stopili su se sa Beograđanima po načinu oblačenja, ali ju je jedan detalj mnogo razlikovao – skupocena kožna tašna “Iv Sen Lorena” od nekoliko stotina dolara.

AMERIČKA TAJNA SLUŽBA

Trenutno u tajnoj službi SAD (po dostupnim javnim podacima) radi 3.200 specijalnih agenata, 1.300 službenika za specijalne policijske divizije i 2.000 tehničkih i administrativnih radnika.

Ako analizirate fotografije na kojima su pripadnici tajne službe SAD, možete videti da su njihove ruke uvek su na grudima ili na stomaku i da su u svakom trenutku spremni da reaguju na bilo kakvu opasnost. Tajna služba nije osnovana kako bi zaštitila predsednika, već kako bi rešavala finansijske prevare. Osnovana je onog dana kada je ubijen američki predsednik Abraham Linkoln. Ta ideja je predložena predsedniku 14. aprila 1865. godine, a samo par sati kasnije on je ubijen.

Public

Nisu svi spremni da poginu za predsednika. Iako se često u filmovima predstavlja da su pripadnici tajne službe spremni da daju život za predsednika, to u stvarnom životu nije tako. Agenti tajne službe SAD, su visoko obučeni agenti spremni da prate svako kretanje oko sebe, snimaju sva dešavanja kao i da vide najsitnije detalje u prostoru praćenja visokih zvaničnika ili predsednika SAD. Oni svakodnevno proveraju poštu predsednika SAD, kako bi presreli eventualnu pretnju. Imaju bazu sa preko 1.000 vrsta mastila, koja im pomaže da lociraju pošiljaoca pošte – pisama.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here