Maja Nikolić je žestoko izvređala Gocu Tržan, nazvavši je “glupom i zlobnom baba-tetkom”! Sukob dve pevačice počeo je kada je nekadašnja članica grupe “Tap 011” u emisiji “Pinkove zvezdice” savetovala takmičare da izbegavaju numeru “Odlazi”, koju u originalu izvodi Nikolićeva “zato što je pesma dosadna”.

Peva za tri plus

“Morate da pravite šou zato što se vi borite za gledanost. Ako pevate te dosadne pesme, onda ode mast u propast… Sad će Maja Nikolić jako da se uvredi, ali ovo su za šou dosadne numere… – rekla je Goca devojčici koja je u takmičenju izvela pomenutu Majinu pesmu.

Taj komentar je bio sasvim dovoljan da temperamentna Nišlijka saspe drvlje i kamenje po koleginici.

Ja sve Goci opraštam jer je ona toliko glupa i non-stop lupetara, pa sam petkom uveče navikla na njeno baljezganje. Toliko je dosadna u svojoj osrednjosti da izgleda kao baba-tetka posle svih ovih godina karijere! Mogla bi jedino da bude u žiriju za “Teletabise”. Ako uzmemo u obzir sve moje festivalske nagrade, neću vam reci koliko ih ima, ali mnogo ih je, Goca bi mogla samo da drži stalak za moj mikrofon – poručila je Nikolićeva.

Maja je nastavila da ređa uvrede na Tržankin račun:

Ona je iskompleksirana, ljubomorna i oduvek me je kopirala. Svi znamo da je u grupi “Tap 011” Ivana Pavlović bila pevačica, a Goca se samo slikala jer je osrednja u svemu, i u izgledu i u talentu. Žena peva za tri plus i nije merodavna da ocenjuje decu koja bolje pevaju od nje. Pa ona moju pesmu “Odlazi” nikad u životu ne bi mogla da otpeva kao ta devojčica u “Pinkovim zvezdicama”.

(FOTO) VRANJEŠ UMEŠAN U DARINU PORNO AFERU! Mislio sam da mnogo bolje pušiš! PROCURILA PREPISKA pevačice i fudbalera!

Odustala od tužbe

Besna pevačica je čak razmišljala da zbog komentara u “Pinkovim zvezdicama” tuži Tržanku, ali je ipak odustala.

Ja sam do sada sa Gocom imala divan odnos i bilo mi je čudno da me odjednom hejtuje. Razmišljala sam da li da joj pošaljem tužbu, pa sam onda rekla: “Ne vredi da trošim ni dinar, bolje da dam novac u humanitarne svrhe.” Sem toga, njene glupe izjave retko ko razume, a pesma “Odlazi” je bila veliki hit devedesetih – objasnila je Maja.

Gocu juče nismo uspeli da dobijemo, pa smo ostali uskraćeni za njen komentar.

Kija bolje peva od Tržanke

Branko Pantelić

Nikolićeva nije propustila priliku da izvređa i Gocino pevačko umeće:

– Goca je nekompetentna, nestručna i osrednja u svojoj profesiji, puna kompleksa i zlobna. Kija Kockar mnogo bolje peva od nje i popularnija je, zato i jeste u “Pinkovim zvezdicama”. Goca nema ni talenat, ni izgled, ni popularnost, totalni je višak u žiriju.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here