Pop diva na taj način želi da zauvek sačuva uspomenu na čuvenu voditeljku Radio Beograda, koja je nakon višegodišnje borbe sa rakom pluća preminula pre devet dana u svom domu u beogradskom naselju Altina.

Jelena je oduvek isticala da joj je majka centar sveta, pa je njenu smrt veoma teško podnela. Ona je čvrsto rešila da Divninu kuću nikad ne proda, a neće ni dirati stvari koje je njena majka imala u svom domu. JK želi da sve ostane netaknuto, da bi je to podsećalo na majku kad bude posećivala njen dom – priča dobro obavešten izvor za Informer.

Jelena je majci predlagala da se preseli u centar Beograda, ali je ona to odbijala.

Divna nije htela da ode iz te kuće. Jelena i njen muž Duško Tošić želeli su da joj kupe luksuzan stan u prestonici, ali voditeljka nije htela ni da čuje za to. Ta kuća je na kraju slepe ulice i tamo je Divna imala svoj mir, koji nije želela da joj iko remeti – objašnjava naš izvor.

NAKON SMRTI MAJKE, KARLEUŠA SE ZATVORILA U KUĆU! Samo zbog njega je dva puta izašla!

I Jelena je neko vreme živela u toj kući, pa i sama ima mnogo uspomena odatle.

Nakon što su se posle sedam godina braka Jelenini otac i majka razveli, njih dve su živele u toj kući. Pop zvezda je tu provela deo detinjstva, a često im je u goste dolazila Divnina sestra Danijela, za koju je Karleuša takođe veoma vezana. Zbog svega toga, JK će taj dom održavati i posećivati ga kad joj bude teško – zaključuje naš izvor.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here