Iskreno sam dirnuta. Puno mi znači na više nivoa. I kao ženi koja ne poznaje granice i kalupe te kao muzičarki koja je sada sigurna da su sve odluke u mojoj karijeri konačno ispravne – kaže

Indira i posebno ističe da je njena najveća nagrada njena publika.

– To je jedini smisao svakog muzičara, da kad stane na pozornicu ima kome da peva. Presrećna sam što pevam u celom regionu, što imam toliko drage i verne fanove. Naša ljubav traje već 22 godine i verujem da ćemo pevati bar još toliko – poručila je Indira uoči beogradskog koncerta u Klubu Kasina.

Svaki put sam jednako uzbuđena i presrećna pred koncert. Ne mogu da dočekam da podelim i ovu sreću s mojom publikom, a svi oni koji dolaze u Kasinu zaslužni su za deo ovog uspeha. Volim energiju i ljubav koju osećam svaki put na nastupu i zato se iznova trudim da budem bolja, ma za vas u Kasini želim da budem najbolja moguća verzija sebe. Jer vi to zaslužujete. Hvala na ljubavi i poverenju i vidimo se u sredu. 13.3.je naše veče. Slavićemo uz sve one stare i nove pesme. Volim vas i vidimo se – kaže energična pevačica.

Biti na sceni 22 godine je impresivna brojka, a tačno toliko traje Indirin muzički put.

Kada sam počela da stvaram “Valkiru”, moj prvi samostalni album, imala sam dve želje – da pokažem kroz tekstove koje godinama pišem svoje emocije publici i da radim s najboljim autorima. Ovim putem zahvaljujem Branimiru Mihaljeviću, Anti Pecotiću, Bojanu Šalamonu Shalli i Domagoju Perišiću na predivnim pesmama koje je prepoznala moja publika koja ih peva iz sveg glasa na koncertima.

Nominacija struke kruna je koja je zaokružila celu priču – rekla nam je Indira.

Sigurni smo da je još puno dobrih pesama i koncerata i nagrada u budućnosti za ovu jedinstvenu i energičnu pevačicu.

Pratite nas na društvenim mrežama

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here