Pred početak prvog mastersa u sezoni, Stiv Vajsman, voditelj emisije posvećene Indijan Velsu na “Tenis kanalu”, bivši peti teniser sveta Džejms Arijas i Žan Mišel Gambil, nekadašnji 14. igrač na ATP listi, bavili su se Srbinom i ko bi mogao da mu pokvari planove u kalifornijskoj pustinji.

Prvo pitanje, nasumično izabrano iz jedne činije, nasmejalo je sve u studiju. Bilo je: “Možemo li da predamo trofej Novaku Đokoviću sada i da završimo sa tim, pa da uživamo nekoliko nedelja u pustinji?

Da, posebno na način na koji je igrao u Australiji. Kada je na vrhuncu igre, prosto ne znam kako može da bude pobeđen. Ima najbolju odbranu ikada, a nije daleko ni od napada. Onaj ko planira da ga savlada mora da odigra savršen meč – rekao je Arijas.

Should we just hand the trophy to @DjokerNole? 🏆@Steve_Weissman, @JanMikeGambill, and @AriasTennis discuss who could beat Novak in the desert.

📺: #TCLive#BNPPO19pic.twitter.com/i6vkWV6yvm — Tennis Channel (@TennisChannel) 04. март 2019.

Gambil takođe smatra da je Đokovića teško pobediti.

Prepun je samopuzdanja, trenira jako, osvojio je Melburn. Da mu damo odmah trofej? Da… Ali, to ne bi bilo sportski. Ipak, jedno je sigurno, momci će morati baš da se potrude oko njega – rekao je Žan Mišel.

Vajsman se pita ko je spreman da sruši Novaka, ako je to ikako moguće u Indijan Velsu?

To je teško pitanje. Možda Izner ili Kirijos. Oni su igrači koji mogu da ga izbace iz ritma, da se prilagode protivniku. Dešavalo se u prošlosti nekim drugima da im je to polazilo za rukom – složili su se bivši teniseri.

Prvi teniser sveta masters u Indijan Velsu osvajao je pet puta.

ĐOKOVIĆ ĆE IGRATI JOŠ 6 GODINA, KLINCI MU NIŠTA NE MOGU! Hrvat uplašio mlade tenisere!

POZNATA IMENA PRVIH NOLETOVIH RIVALA! Dve opcije u igri za početak borbe u Indijan Velsu!

REČ STRUČNJAKA PRED BORBU U “PUSTINJI”! Samo igrač kao Kirjos može da pobedi Novaka!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here