Ona je upravo uz pohvale ekstremnim desničarima pozvala ljude da dođu na današnji protest a to, kako saznajemo, nije nimalo slučajno!

Naime, kako smo saznali, prilikom čuvenog sastanka koji su Anasonovićka i novi lider PSG Sergej Trifunović imali s predstavnicima američke ambasade pre desetak dana u Hiltonu, “specijalaci” političkog odeljenja naložili su takozvanim vođama protesta da u svoju pričlu uvuku i ultradesničarske pokrete, a pre svega SNP Naši!

printscreen Twitter

Njihove naloge, ponizna opoziciona koalicija već je počela da izvršava u Orašcu, organizujući incidente tokom obraćanja premijerke Ane Brnabić, a sada ih je Anasonovićka pozvala i da se priključe protesima u gradovima Srbije.

(FOTO) DVERI I SNP NAŠI NA SRETENJE NAPALI SRBIJU, PRECI SE PREVRĆU U GROBU! PROVOCIRALI PREMIJERKU U ORAŠCU, ona im održala lekciju i UĆUTKALA BOŠKOVE FAŠISTE!

Šta stoji iza ove mutne radnje američkih ljudi za specijalne operacije za sada može samo da se nagađa. Ali sasvim je razumno pomisliti da angažovanje ekstremne desnice fašisoidnih metoda može da ima za cilj samo jedno – eskalaciju nasilja na protestima. A to je ono što Amerikanci odavno priželjkuju. Sada su samo našli nove slepe poslušnike u likovima navodne studentkinje Jelene Anasonović i navodnog glumca Sergeja Trifunovića.

Uz kontrolu koju već imaju nad Đilasovim Savezom za Srbiju, verovatno računaju da će im to biti dovoljno da sruše Vučića i izazovu haos u Srbiji. Jedino im je problematično što nikako ne mogu da kontrolišu najvažniju stvar, a to je – narod i njegova volja. Koja je jasno pokazana tokom kampanje “Budućnost Srbije” koju sprovodi predsednik Vučić.

(FOTO/VIDEO) ŠOKANTNO! OVO JE NEOBORIVI DOKAZ DA AMERIKA STOJI IZA PROTESTA U BEOGRADU! Sergej Trifunović prima instrukcije od “specijalaca” političkog odeljenja Ambasade SAD!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here