On je tako reagovao na izjavu predsednika NS Vuka Jeremića da je obavešten, mada, priznaje Jeremić, od relativno kredibilnog izvora da je predsednik Srbije pokušao da ostvari kontakt sa opozicijom.

Jovanov kaže da nije novost da Jeremić laže i fantazira, kao ni to što će, kako najavljuje, da ide po svetu i, ističe Jovanov, “pljuje Srbiju, jer to radi uvek i u svakoj prilici”.

– Novost je to da je Vuk Jeremić javno saopštio da ni on, ali ni Ðilas, Obradović i Trifunović, ne znaju kako da izađu iz situacije u kojoj se nalaze. Ništa se ne dešava onako kako su planirali, na izbore ne smeju, a vlast da menjaju nasiljem i ulicom žele, ali ne mogu da ostvare – ističe Jovanov u izjavi za javnost.

Otuda, kaže Jovanov, Jeremić izmišlja Vučićeve pozive, iako je sam Vučić više puta javno ponovio da sa lopužama koje su opljačkale Srbiju, nema o čemu da razgovara.

U tu kategoriju, navodi Jovanov, svakako spada i Jeremić, ali i svi ostali lideri i liderčići te koalicije.

– Zato Jeremić može da bude bezbrižan, bar što se tiče „Vučićevog poziva“, a da li će ga zvati neko drugi, da, na primer, objasni za šta mu je Patrik Ho davao milione evra, videćemo – zaključuje potpredsednik SNS.

(VIDEO) ON NIJE VUK, ON JE HIJENA! Jeremić pljunuo na obraz cele nacije – PROGLASIO SRBIJU ZLOČINAČKOM!

POKRET SOCIJALISTA: Ko bi blatio Srbiju nego Pozderčev unuk!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here