Datum izbora još nije utanačen i očekujem da u narednim danima donesemo konačan stav o tome da li će se ići na prevremene izbore, rekao je Glišić i dodao da protesti opozicije neće biti razlog za izbore.

Na pitanje koliki je rejting SNS, on je odgovorio da nikada nije bio veći broj građana koji podržavaju Vučića i SNS nego sada.

– Građani nisu naivni da misle da će Ðilas, Jeremić i cela ta klika koja je bila na vlasti do 2012. sada doneti nešto bolje i pametnije – rekao je Glišić.

Prema njegovim rečima, to su ljudi koji su ostavili pustoš iza sebe, sahranili srpsku ekonomiju, definitivno udarili granicu na Jarinju i praktično otcepili Kosovo.

Odgovarajući na pitanje da li će SNS izaći na izbore sa sadašnjim partnerima “ili postoji opasnost da SPS pređe na suprotnu stranu”, Glišić je rekao da će se kada bude doneta odluka o izborima razgovarati sa partnerima da se vidi da li im je motiv ispravna politika ili matematika gde će se sve “namestiti” nakon izbora.

VUČEVIĆ: Odluka SNS o izborima u naredne dve-tri nedelje!

(VIDEO) ĐURIĆ NA PINKU: Zbog 19 neodgovornih opozicionara koji zloupotrebljavaju tešku situaciju na KiM, Albanci sada likuju!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here