Tu je bilo svega i svačega. Ubacili su nas u svoju mašineriju. Sebi zameram što sam ispao naivan. Teško mi je palo kada sam cuo da se po Beogradu prica “Grof je izgubio nameštenu titulu”. Sramota – rekao je Božović.

Crnogorskom stručnjaku odgovorio je potpredsednik crno-belih, Vladimir Vuletić.

Čudno je kako neki Zvezdini iznureni pečalbari redovno propuste dobru priliku da ne pomenu FK Partizan. Tako se danas, vajkajući se, oglasio najveći Partizanov prijatelj, Lažni car Šćepan Mali Božović govoreći kako je ‘svega tu bilo’, što je prethodilo Partizanovoj duploj kruni iz 2017. godine. Tačno. Bilo je svega. I pokušaja da se ospori pravo tadašnjem treneru Partizana, Marku Nikoliću, da vodi utakmice i kažnjavanja igrača Marka Nikolića od strane Disciplinske komisije FSS u čijem su radu učestvovala i lica u belodanom sukobu interesa. Međutim, kako to obično biva, Balašević veli, “neko to od gore vidi sve” pa su ‘sve videle oči sudbine – rekao je Vuletić za Mondo, pa dodao:

Razumejući njegovu bol ali ne shvatajući zašto je propustio priliku da ostane gospodar neizgovorene a ne rob izgovorene reči, Mikine reči dovoljno govore o stepenu pečalbarske tuge:

– Izmešaš rotkve i romboide. Izmešaš note i piramide. Izmešaš leptire i gradove. I sportove i rucne

radove. I tropsko bilje. I Stare Grke. I lepo – ne znaš šta ćeš od muke
– citirao je Vuletić u odgovoru treneru.

BOŽOVIĆA JOŠ MUČI 2017. GODINA: Boli me kad čujem kako sam izgubio “NAMEŠTENU TITULU”!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here