Prelazni rok u Srbiji traje do 8. februara, malo je verovatno očekivati nova imena u Humskoj pred natavak sezone, mada se pominjao dolazak ofanzivnog veziste. Što je urađeno, urađeno je, izgleda da je stavljena tačka na zimski prelazni rok.

Ne želimo da “silujemo” sad, kad kao što je poznato nije doveden igrač koga smo našli i koji nam je bio potreban. To je prošlo, a sad bi bilo pogubno da radimo nešto na silu. Prelazni rok je živa stvar, a kako sada stoje stvari mislim da imamo grupu igrača koja može da odgovori zahtevima – kazao je za TV Arenu Iliev.

Iliev je podsetio da su crno-beli odbili milionsku ponudu za napadača Rikarda Gomeša.

Učinili smo sve da zadržimo Rikarda. Poslednja ponuda bila je od četiri miliona, u prethodnih mesec-mesec i po dana stizale su takođe ogromne ponude, ali niže od te. Jednostavno, nismo hteli da započinjemo razgovor. Na kraju je bio ozbiljan ‘napad’, ali smo uspeli da to odbijemo i želimo da Rikardo bude bolji i ubojiti.Pored te ponude za Rikarda, bila je i jedna ponuda velikog turskog tima za Zakarića, ali kada je već Janković završavao, nismo mogli da dozvolimo da i Zakaru prodamo.

Partizan je doveo Musu Ndžaia, Dejana Georgijevića i Radivoja Bosića, dok je prodat Marko Janković – to je bilans crno-belih u januarskom prelaznom roku.

ZVALI SU ME NORVEŠKI NEJMAR! Musa Ndžai predstavljen u Humskoj

PROPAO TRANSFER! Arapi nudili 4 MILIONA EVRA za Gomeša!

(FOTO) MORAŠ DA DAŠ, DA BI TI SE VRATILO! Janković objasnio zašto je oprostio silne pare Partizanu!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here