Srpski internacionalac Lazar Marković važio je za jednog od najvećih fudbalskih talenata sveta, ali je doživeo da, posle neuspelog boravka u Liverpulu, sa njim mnogi zbijaju šale, pa tako i njegov novi trener u Fulamu Klaudo Ranijeri.

Tako je za fudbalera koji je od 2014. godine u Liverpulu zaradio vrtoglavih 13 miliona evra, za samo 34 odigrane utakmice, za britanske medije, izjavio da je fudbaler pozajmljen do kraja sezone, ali da niko ne zna kako tačno Marković igra fudbal:

– Mogu samo da pretpostavim da je reč o dobrom fudbaleru. Znamo da se radi o igraču koji zna dobro da se karta, posebno je doabar u igri Uno. Znamo da nosi kišobran kad kiša pada i srdačno ga ponudi onima koji ga nisu poneli. Znamo da uvek pita ljude kako su i da ih sluša. Znamo da uvek nosi svoje kese u prodavnicu kako ne bi kupovao plastične. Znamo da voli karaoke… Međutim, kad je reč o fudbalu, niko nije siguran u čemu je zaista dobar – rekao je Ranijeri i potom nastavio:

– Razgovarao sam s mnogima, ali niko nije mogao da se seti kako Marković tačno igra fudbal.

Da podsetimo, Lazar Marković tokom karijere igrao je za Partizan, Benfiku i Liverpul odakle je odlazio na pozajmice u Anderleht, Sporting, Fenerbahče, Hal, i sada Fulam.

LAZAR MARKOVIĆ KOD ALEKSANDRA MITROVIĆA! Srpski napadači zajedno u Fulamu!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here