Jelena Karleuša je juče odjurila za Dubai jer je čula da je tamo Duško Tošić vara sa misicom Vladanom Railić! Pevačica je u subotu nastupila u Beču i planirala je da se u nedelju ujutru vrati u Beograd, ali je dobila informaciju da se njen muž u Emiratima provodi sa ljubavnicom.

Promena plana u letu

Tako je JK posle iskrcavanja na aerodromu “Nikola Tesla” odmah kupila kartu u biznis-klasi za Dubai, sela u prvi avion i odletela kod Tošića ne bi li ga uhvatila “na gomili” i potvrdila svoje sumnje.

Jeleni su prijatelji javili da je njen Duško u Dubaiju sa ljubavnicom Vladanom, sa kojom se navodno viđa već nekoliko meseci. Primetili su da su i fudbaler i misica u isto vreme na Instagramu objavili fotke iz Dubaija, pa su sabrali dva i dva. O tome su obavestili Karleušu, koja je već bila krenula avionom iz Beča ka Srbiji. Čim je sletela u Beograd, odmah je promenila putanju i umesto da dođe kući, hitno je otišla za Emirate. Dušku nije ni javila da stiže – priča dobro obavešteni izvor za Informer i dodaje da je fudbaler kineskog Gvangžua imao sreće:

Vladana voli fudbalere, bila i sa Lolom


Vladana Railić je pre dve godine učestvovala u takmičenju “Top-model Srbija”. Tada je u medijima osvanula priča da je u emotivnoj vezi sa fudbalerom Milanom Lolom Smiljanićem. Iako ni sportista ni manekenka nisu potvrdili ovu informaciju, očevici kažu da su nekoliko puta viđeni u provodu na prestoničkim splavovima.

Do Jeleninog i Vladaninog susreta nije ni došlo jer su se njih dve takoreći mimoišle u vazduhu. Manekenka je u nedelju ujutru napustila Emirate, a pop diva je tamo sletela tek juče posle podne.

Naš sagovornik ističe da su posle izbijanja afere Karleuša-Vranješ poznati supružnici u veoma klimavim odnosima.

Duško je Jeleni pre nekoliko dana rekao da će skoknuti do Dubaija jer želi malo da iskulira na moru. Ona nikako nije mogla da krene s njim zbog već zakazanih nastupa. Čim je stigao u Emirate, Tošić je pozvao Vladanu da dođe i pravi mu društvo, što je ona bez razmišljanja prihvatila. Ipak, bio je oprezan jer je znao da bi žena lako mogla da ga provali. Zbog toga je odseo u jednom luksuznom hotelu na samoj plaži, dok je svojoj gošći rezervisao smeštaj dvadesetak kilometara dalje u Dubai Marini. Naravno, to ih nije sprečilo da se viđaju i zajedno izlaze po gradu – objašnjava naš dobro obavešteni izvor.

Odale ih slike

I možda ništa ne bi ni bilo od Karleušine iznenadne posete Dubaiju da se poznati fudbaler u subotu pratiocima na Instagramu nije pohvalio fotografijom iz Emirata, a ubrzo posle njega je to učinila i Vladana.

Ona je objavila dve fotke na kojima se vidi kako uživa u Dubaiju. Ipak, posle samo nekoliko minuta ih je obrisala, pretpostavljam da ju je Duško to zamolio, da ih ne bi provalili da su zajedno na ovoj destinaciji – ističe naš sagovornik.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here