Tandija je nekadašnja velika nada afričkog fudbala, vunderkind iz Malija čije su igre pratili Čelsi i Liverpul, ali mu karijera nije krenula kako se očekivalo.

Ipak, u poslednjih šest meseci je “eksplodirao” u dresu Sepsija, na 20 utakmica je postigao osam golova i skrenuo je pažnju mnogih klubova na sebe, a kako piše rumunski Prosport, među njima je i Partizan.

Dilema je samo oko njegovog statusa, pošto su informacije protivrečne, oko toga da li mu ističe ugovor na leto ili ga je produžio pre desetak dana, kako tvrde pojedini rumunski mediji.

Prema njihovim saznanjima, u novom ugovoru nema više klauzule, kao iz prethodnog, da je Tandija slobodan za 50.000 evra, već mu je nova cena – 1,2 miliona! I zainteresovani su i Steaua i Krajova.

Tandija je pre Sepsija igrao za Sošo, Kaen, Alaves, Turs i Slaven Belupo.

Sepsi Sf Gheorghe i-a reînnoit contractul lui Ibrahima Tandia și au scos clauza de reziliere de 50,000€. Acum cei de la Sepsi au cerut 1,200,000€ echipelor interesate de mijlocașul ofensiv francez. FCSB și I Craiova și-au manifestat interesul. pic.twitter.com/6EMVutRvXm — Liga 1️⃣ 🇷🇴⚽️ (@Liga1Romania) January 6, 2019

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here