Komad je reagovala na Trifunovićevu prepisku sa Đilasom, koju je on podelio sa pratiocima na Tviteru.

printscreen Twitter

– Ako se u ovoj prepisci sa Đilasom Sergej šalio, da li se šalio i kada je pre neki dan u intervjuu rekao da “j…mamu i žutima i ovima”? A ako se nije šalio, kako da protumačimo što onda tog “žutog” Đilasa pita kako je bilo na protestima?Ogoljeni fejk? – napisala je Komad i dodala:

U svakom slučaju kada sledeći put Sergej bude igrao ulogu govornika koji strastveno napada i vlast i opoziciju setite se da kada se spuste zavese te predstave ide Đilasa da pita kako je bilo na protestima. Jel pita tako i Vučića ako kaže da su mu bivši i sadašnji isti?

printscreen Twitter

Međutim, Tadićeva savetnica nije se tu zaustavila.

– A kada vas sledeći put bude pozivao na čisto građanske i antipolitičke proteste, setite se da takvi protesti ne ruše vlast, već prave apstinente, a i prepiske u kojoj mašta da dođe na čelo države. Setite se i da taj antipolitičar ne demantuje objave o preuzimanju PSG – napisala je ona.

– A s obzirom na to da redovno objavljuje privatne prepiske, trebalo bi organizovati i protest Pravda za one koji se dopisuju sa Sergejem – poentirala je na kraju Komad.

printscreen Twitter

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here