– Trenutno želim samo da budemo u normalnim i korektnim odnosima jer mislim da tako i treba da bude. Poslednji put smo se videli na snimanju novogodišnjeg programa, pozdravili se, proćaskali i ona je morala da ide – ispričao je pevač.

Aleksandar Jovanović Cile

Kako tvrdi, nema devojku niti se sa bilo kime viđa.

– Emotivni status ne postoji. Nemam devojku i ne viđam se ni s kim – rekao je on, dok sumnja da bi mu bilo dobro da Kristinu vidi u rukama drugog čoveka.

– Verovatno mi neće biti svejedno, ali sve je to život i to su normalne stvari na koje čovek treba da bude spreman. Samo neka bude srećna – iskren je bio on, pa priznao koju Kijinu osobinu ne bi voleo da ima neka njegova buduća devojka.

– Zaista ne želim Kristinu da upoređujem sa bilo kim. Ipak je to bila moja supruga. Ali kod nje mi se ne sviđa jer je često samoživa – kaže Slobodan.

Ilustracija

O pevačkoj karijeri koju njegova bivša Luna Đogani priželjkuje, nije imao ništa ružno da kaže. Šta više od srca joj je poželeo sve najlepše.

– Zašto da ne bi mogla? Iz muzičke je porodice. Ima šlifa za muziku. Možda je baš to ono čime treba da se bavi u životu. Želim joj sve najlepše, zaista. Zdravlje, sreću, slogu, ljubav. I da uspe u svemu što zamisli – kaže on.

Blogerka je, inače, priznala da je prebolela Radanovića te da sa njim više ništa ne želi da ima. On se sa tim, na veliko iznenađenje mnogih, složio.

– Neću se s njom viđati kada izađe iz rijalitija – kratko je i jasno poručio on.

(VIDEO) ŠOK I NEVERICA! Policija dolazila po Lunu zbog nasilja u Zadruzi! U sve je umešan i Sloba Radanović!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here