Severina Kojić je drastično smršala i spala na svega 46 kilograma! Hrvatska pop zvezda šokirala je fanove kada je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografije na kojima je bolesno mršava. Snajka Dragana Kojića Kebe na slikama deluje neuhranjeno i bolesno, a od njenih zanosnih oblina ostali su samo kost i koža.

Fale joj kilogrami

I Severinini obožavaoci su veoma zabrinuti, pa joj ispod slika ostavljaju komentare da se što pre vrati na stare mere.

Stajling je super, ali fali pet kilograma. Lepa je, ali da ima više kilograma, bila bi još lepša. Takmiči se sa Anđelinom u mršavosti. Znam da verovatno pazi da bude u top-formi, ali malo više kilograma bi joj odlično stajalo. Bila je žena s oblinama… – samo su neke od poruka koje se mogu naći ispod pevačicinih poslednjih fotografija sa Maldiva.

Instagram/Severina

Ovo nije prvi put da hrvatska zvezda ima problem sa manjkom kilograma. Pre dve i po godine se isto bila “usukala”, pa su njeni obožavaoci i tada brinuli da li proživljava neki stresan životni period. Tada je njen menadžer Tomica Petrović objasnio da je Sevkin gubitak težine u stvari “optička varka” (?!).


(VIDEO) SEVE OPET IMA KUĆNI VIDEO! Pevačica ne prestaje da šokira!

Stopama Anđeline Džoli

Rojters

Seve je na ovim fotkama mnoge podsetila na Anđelinu Džoli, koja je u julu 2017. godine šokirala svet kada se u javnosti pojavila sa svega 35 kilograma. Od nekadašnje seks-bombe ostali su samo kost i koža, a svetski tabloidi su mesecima spekulisali da je smrtno bolesna. Holivudska zvezda je drastično smršala nekoliko meseci nakon razvoda od Breda Pita, sa kojim ima šestoro, što usvojene, što biološke dece.

U crvenoj zoni

Poznata nutricionistkinja Jovana Srejić smatra da je veoma opasno za ženu da bude nedovoljno uhranjena, kao što je to ovde slučaj.

Nutricionisti više ne izračunavaju idealnu težinu jer ona zavisi od više faktora. Ako uzmemo u obzir da je Severina visoka 171 centimetar, za nju bi opseg kilaže trebalo da bude između 54 i 72 kilograma. Hajde da kažemo da nikako ne bi trebalo da je mršavija od 54 kilograma. Naravno, procena stanja uhranjenosti se vrši i na osnovu drugih parametara, ali je veoma važno da sadržaj telesnih masti kod žena nikako ne bude ispod osam odsto zbog sinteze polnih hormona – kaže naša sagovornica.

Instagram/Severina

Keba: Snajka mi živi na čajevima

Cobra

Severinin svekar Dragan Kojić Keba nedavno je pazario u jednoj prodavnici zdrave hrane u svom komšiluku na Bežanijskoj kosi. Kako saznajemo, tamo je kupio organske čajeve od matičnjaka, kukuruzne svile i zove, kao i asai bobice i čija seme. Kada ga je prodavačica u šali upitala od kada on sve to koristi, pevač joj je odgovorio:

– Ma kupujem za snajku. Ona živi na tim čajevima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here