– Naši građani ne treba da imaju nikakvu dilemu. Iza ovog brutalnog napada na udovicu Olivera Ivanovića stoje Dragan Ðilas, Vuk Jeremić, Boško Obradović, tzv. Savez za Srbiju – savez za sebe, savez za silovanje – rekao je Ðurić za TV Pink.

On kaže da se ljudi iz tog Saveza nikada nisu pokajali ni povukli pretnje koji su izneli premijerki Ani Brnabić i mnogim drugim političkim protivnicima u Srbiji.

– Ja se pitam hoćemo li kao društvo ustati da zaštitimo, i Milenu Ivanović, i druge nedužne ljude koje napadaju, od ovog neprimerenog političkog nasilja. Da li će se sada javiti različiti borci, za različite vrste prava, kojima kada im ideološki odgovara napadaju one na drugoj strani političkog spektra, a sada ćute – zapitao se Ðurić.

BRNABIĆEVA STALA U ZAŠTITU MILENE IVANOVIĆ: Savez za Srbiju hitno da unese vređanje žena u svoj program

On je rekao da je Veselinović uvredio majku sedmogodišnjeg dečaka i ženu koja je prošla “kroz najgori mogući pakao”, te poručio da ostave na miru i udovicu Olivera Ivanovića i njegovu porodicu, kao i da prekinu sa nasiljem nad ženama i bilo kime u Srbiji.

VUČEVIĆ PORUČIO OPOZICIJI: Milena Ivanović, Ana Brnabić i ostale dame koje brutalno vređate, vrede više od svih vas zajedno

Upitan da li takva pretnja predstavlja i vid ugrožavanja bezbednosti, Ðurić je odgovorio da nikome ne treba da pada na pamet da ugrožava bilo čiju bezbednost u Srbiji.

– Mislim da ti koji tako prete i tako se ponašaju su zapravo samo najobičnije kukavice. Ðilas, Jeremić, Obradović i sve te njhove pobožne junačine prete samo ženama i ljudima koji ne mogu da se brane – rekao je Ðurić.

MILENA IVANOVIĆ ZA INFORMER: Mene i mog sina targetiraju gore nego Olivera, AKO NAM SE NEŠTO DESI, ONI ĆE BITI KRIVI!

On je podvukao da državni organi neće dozvoliti bilo kome da sprovodi nasilje prema toj i bilo kojoj drugoj nedužnoj porodici u Srbiji.

KRETEN! Đilasov najbliži saradnik suprugu ubijenog Olivera Ivanovića nazvao ĐAVOLOM!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here