Sa šest golova u mreži Francuske, naš najefikasniji pojedinac istakao je da reprezentativci Srbije ne smeju da razmišljaju kao autsajderi, jer u tom slučaju neće daleko dogurati.

Obrukali smo se u drugom poluvremenu, jer smatram da nismo totalni autsajseri. Ne smemo da razmišljamo po sistemu izgubili smo i baš nas briga. Ne smemo tako da razmišljamo, jer nećemo daleko da doguramo – rekao je Radivojević vidno uznemiren posle poraza od “trikolora”.

(FOTO) FRANCUZI DEMOLIRALI SRBIJU! “Orlovi” igrali samo prvo poluvreme

Bivši rukometaš Partizana je naveo da je Srbija pokazala, uprkos tome što to niko nije očekivao, da može da igra protiv svetskog šampiona Francuske, ali da i dalje ne može da objasni pad u drugom poluvremenu.

Jedino što bih zamerio je to što nismo odigrali celu utakmicu kao prvo poluvreme, koje smo odigrali na vrhunskom nivou. Pokazali smo da možemo da igramo sa Francuskom i pružili partiju koju niko nije očekivao od nas. Stvarno mi nije jasno zašto to nismo ponovili i u drugom, ali nadam se da ćemo iz ovoga nešto naučiti i ući mnogo bolje u narednim mečevima – rekao je Radivojević i priznao da je u podsvesti i dalje prisutan nesrećni remi protiv Rusije u prvom kolu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here