Folker Aca Lukas se ponovo pomirio sa svojom ženom Sonjom Vuksanović. Supružnici, koji su još leta 2017. najavili razvod, a i dalje nisu potpisali papire, odlučili su da svom braku daju novu šansu.

Oni su zajedno proslavili božićne praznike, i to u restoranu “Princip” u centru Beograda, a prisutni kažu da su se ponašali kao na početku veze.

Planiraju putovanje

– Sonja i Aca su ponovo veoma bliski. Celo veče su proveli u restoranu, a odvajali su se samo kada je Sonja bila na podijumu za igru. Zbližila ih je zajednička prijateljica, pevačica Marina Visković, koja je sa njima bila i za Božić. Oni i dalje ne žele javno da priznaju da su se pomirili, ali svima je jasno da se vole i da hoće da pokušaju ponovo – kaže izvor Informera blizak bračnom paru i dodaje:

Neće da prizna

Aca i ja imamo iste prijatelje i te večeri proslavljali smo Božić sa njima

Sonja Vuksanović

– Svima nam je bilo jasno šta se dešava kada je Aca uzeo mikrofon i zapevao svojoj dragoj na uvce pesmu Olivera Dragojevića “Kad mi dođeš ti”.

Naš sagovornik dodaje da Aca i Sonja baš zbog ljubavi koju osećaju jedno prema drugom razvlače brakorazvodnu parnicu.

Informer DN

– Lukas se sve ovo vreme nadao da će Sonja popustiti i da će se pomiriti, a to se konačno i dogodilo. Još se nije vratila u stan u kom su zajedno živeli na Banjici, ali se zato viđaju svakodnevno. Planiraju čak i zajedničko putovanje –objašnjava njihov prijatelj.

Informer DN

A da su se supružnici sjajno zajedno proveli na najradosniji hrišćanski praznik, uverila se i ekipa magazina “Skandal”, koja je ovekovečila njihovo druženje u pomenutom kafiću.

Informer DN

8

GODINA SU U BRAKU ACA I SONJA

Očekivano, Sonja nije želela da potvrdi da je svom braku dala novu šansu, već je poručila da se sa Lukasom viđa zbog ćerke Viktorije, ali i zajedničkog društva.

– Aca i ja imamo iste prijatelje i te večeri proslavljali smo Božić sa njima u jednom beogradskom restoranu. Zbog njih, a prvenstveno zbog naše ćerke Viktorije nas dvoje smo prinuđeni da se bar nekoliko puta godišnje zajedno okupimo na nekom slavlju ili proslavi, i to je sve –rekla je Sonja kratko, ne želeći da komentariše činjenicu da je sve češće viđaju u Acinom društvu.

Informer DN

Sonja ga začikavala pesmom

Na proslavi Božića Sonja je bila veoma vesela, a posebno se opustila uz numeru “Uđi slobodno” od Lepe Brene, koju je na žurci pevala njena drugarica Marina Visković:

– Uđi slobodno, vidi da li dišem, hiljadu sam ti ja života dala, dođi, uzmi mi još i ovaj jedan što sam s tobom imala. Uđi slobodno, to je samo ljubav, kad vidim te, srce svoje čujem, znam da nikad mi ništa nisi dao, a ipak sve ti dugujem – pevala je Sonja đuskajući.

Lukas tokom jučerašnjeg dana nije bio dostupan za komentar.

Nagodio se s tužilaštvom

Popularni folker i Sonja odlučili su da se razvedu nakon što je u medijima odjeknula priča da je ona imala aferu sa košarkašem Markom Jarićem. I Lukasu je u to vreme pripisivana veza sa koleginicom Anom Sević, ali ni to nikada nije potvrđeno.

Početkom septembra 2017. godine Sonja je prijavila supruga da ju je prebio u njihovom stanju na Banjici. On je sporazumno priznao krivicu kako bi se nagodio sa tužilaštvom. Osuđen je na uslovnu kaznu od deset meseci zatvora.

ŽELJKO ŠAŠIĆ OTVORIO DUŠU: Lukas je kriv za moj LOŠ ODNOS SA ĆERKOM!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here