Nakon što ju je uloga pored Leonarda Dikaprija u filmu „Vuk s Vol strita“ proslavila, Margo Robi niže ulogu za ulogom, a sada je najavljeno i da će tumačiti Barbiku u prvom filmu o ovoj legendarnoj lutki.

Iako je poznata i poslovno angažovana, ona tvrdi da i te kako ima vremena za privatni život, koji živi kao sav normalan svet.

(FOTO) STARLETAN: Dejvid Bekam našminkan na naslovnici magazina!​

– Ne brinite, nemam osećaj da mi je neko oduzeo dvadesete godine. Još uspevam da budem obična 28-godišnjakinja – rekla je za Dejli telegraf.

Glumica je 2014. godine osnovala sopstvenu produkcijsku kuću Lak šejp entertejnment (LuckShape Entertainment) zajedno sa suprugom i rediteljem Tomom Akerlijem.

Reuters

Margo je odrastala bez oca, koji je ostavio njenu majku i četvoro dece. Glumica ima dvojicu braće i sestru.

Na snimanju filma „Suite Francaise“ 2013. godine je upoznala sadašnjeg supruga Toma Akerlija, Britanca koji je na setu radio kao pomoćnik reditelja.


Jedno vreme su bili vrlo dobri prijatelji, čak i cimeri, a Margo je u jednom intervjuu za Toma rekla da je „najzgodniji frajer u Londonu“. U intervjuu za magazin „Vog“ 2017. godine Margo je priznala da se zaljubila u njega još na početku druženja, ali da nije imala hrabrosti da mu to saopšti.

(FOTO) LEPOTICA ILI PRASICA? Većina žena se NE BI USUDILA da obuče ovako nešto, ali ne i ova plus-sajz manekenka!

Par je uplovio u ljubavnu vezu otprilike u vreme kada je Margo promovisala film „Vuk sa Vol strita“, ali njihova romansa nije bila posebno zanimljiva javnosti. Retko su se zajedno pojavljivali na crvenom tepihu, a u javnosti su se povremeno pojavljivale zajedničke slike.

U decembru 2016. godine pojavile su se glasine da se par venčao na maloj ceremoniji u gradu Bajron Bej u Australiji, nedaleko od mesta gde je Margo odrasla. Glumica je na svom profilu na Instagramu objavila sliku sa venčanim prstenom kao potvrdu da se venčanje održalo.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here