Rear je na svom fejsbuk profilu potvrdila da je dobila poziv i dodala da joj je velika čast to što će biti jedina žena koja će se naći u Specijalnom sudu.


Iz Prištine bi danas trebao da otputuje prva grupa bivših komandanata i pripadnika tzv. Oslobodilačke vojske Kosova u Hag, koji će biti saslušani u Specijalnom sudu formiranom za utvrđivanje zločina te paravojne formacije tokom poslednjeg rata nad Srbima, nelojalnim Albancima i pripadnicima drugih manjinskih zajednica.

Rear kaže da je njeno ime sve vreme u igri od početka decembra, kada su počeli da stižu prvi pozivi Specijalnog suda.

– U pozivu se navodi da ću biti svedok, ali to nije ništa novo. Poslednji put kada su uhapsili grupu Klečka moje ime je i tada pominjano, ali sam se ja u tom trenutku borila sa teškom bolešću – rakom – napisala je Rear.

OTKAZANI MANEVRI KFOR-A: Zbog lošeg vremena, vojna vežba, koja je uključivala i SEVER KOSOVA ODLOŽENA NA NEODREĐENO VREME!

Koha onlajn podseća da su do sada iz Specijalnog suda u Hagu pozive dobili između ostalog i komandant te paravojne formacije Rustem Mustafa, Sami Ljushtakun, Sokol Dobruna, Nazif Mehmeti, Remzi Šalja, Safet Silun, Sulejman Seljimi i drugi.

NAPADNUT SRPSKI SVEŠTENIK NA KOSOVU: Na Badnje veče Šiptari mi pretili da će me zaklati!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here