Najbogatiji čovek na svetu, trenutno “težak” oko 137 milijardi dolara sudeći po Blumbergu, vest je objavio na Tviteru.

“Želimo da ljudi znaju šta se zbiva u našim životima. Kao što naša porodica i bliski prijatelji znaju, nakon dugog perioda istraživanja i eksperimentalnog odvojenog života, odlučili smo se na razvod braka i život nastaviti kao prijatelji”, piše u objavi koju su oboje potpisali.

Brak im je trajao 25 godina i roditelji su četvoro dece, uključujući tri sina i ćerku koju su usvojili iz Kine, piše Foks Njuz.

Osećam se neverovatno srećno što smo pronašli jedno drugog i duboko smo zahvalni za svaku godinu koju smo proveli u braku. Da samo znali da ćemo se odvojiti za 25 godina, opet bi uradili isto – piše u zajedničkom saopštenju.

“Imali smo divan zajednički život kao venčani par, i vidimo divnu budućnost pred nama, kao roditelji, prijatelji, partneri u zajedničkim poslovima i projektima i kao pojedinci u vlastitim poslovima i avanturama. Iako će sve biti različito, ostajemo porodica i ostajemo dragi prijatelji.”

Džef Bezos,razvodi se od supruge Mekenzi nakon 25 godina zbog, kako tvrde američki mediji, zgodne voditeljke, Loren Sančez.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here