Funkcioner SNS Marko Ðurić uneo je badnjak u prostorije Srpske napredne strake (SNS) i obratio se okupljenim gostima rekavši da predstoji godina u kojoj će se boriti na način kao što je to do sada činio Vučić.

Među gostima su bili ministri u Vladi Srbije, narodni poslanici, gradski funkcioneri, ali i brojne ličnosti iz javnog života.

Tanjug/Zoran Žestić

U sedištu SNS danas je Badnji dan obeležio i predsednik Srbije i lider naprednjaka Aleksandar Vučić, koji je članovima i funkcionerima stranke zahvalio na borbi koju vode za bolji život građana.

– Ja verujem u dobru godinu, ekonomski svakako dobru, a politički će biti teška, pre svega zbog situacije na KIM. Može da se desi da na nekim izborima izgubimo, a možda to i ne bude slučaj, videćemo – rekao je Vučić.

Kako je rekao, izbori su uvek laki za one koji ih gube, a teški za one koji moraju da pobeđuju i da donose ozbiljne i odgovorne odluke.

– Ja ne volim ta laka rešenja. Naše je da uradimo najbolje što možemo za našu zemlju, da se Srbija razvija ubrzano, da pokušamo da budemo u prvih pet ili šest zemalja Evrope po stopi rasta, da dalje spuštamo nivo javnog duga, da smanjujemo sirmaštvo, da povećavamo plate i penzije da radimo naporno, a ja vas molim da se borite više i snažnije – poručio je predsednik stranke.

Tanjug/Zoran Žestić

On je zahvalio svima na trudu i radu uz poruku da će danas i sutra obići više opštinskih i gradskih odbora SNS širom zemlje kako bi, kaže, razgovarao sa ljudima i čestitao im praznike.

– Spremite se u svakom slučaju za tešku borbu, a za nas je svaka pobednička borba uvek bila teška. Ja ovim drugima prepuštam da im bude lako, njima je sa nama uvek bilo lako i jednostavno, ali na kraju je rezultat bio drugačiji – rekao je Vučić.

Tanjug/Zoran Žestić

Tanjug/Zoran Žestić

Tanjug/Zoran Žestić

Tanjug/Zoran Žestić

Tanjug/Zoran Žestić

Tanjug/Zoran Žestić

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here