Oko nekadašnjeg fudbaera Zvezde danas se tuku fudbalski giganti, a pre samo nekoliko godina spavao je u automobilu, kako bi ne vreme stigao na trening.

Spavali smo Luka i ja u “pasatu”. Oborim zadnje sedište, ponesem od kuće jastuk i ćebe pa tako napravim Luki krevet. Palim auto tokom noći da se mali ne bi smrzao. Spavamo mi tako na parkingu u kolima, prilaze nam portiri da vide šta se dešava, čak su nas gledali i ljudi koji čeprkaju po kontejnerima. Svi su se čudili – pričao je Lukin otac Milan za Mozzart sport pre pet godina.

Danas, mladi srpski fudbaler proslavio je 21. rođendan tako što je iznajmio avion i otišao sa najboljim prijateljima na odmor! Ako je ko zaslužio, onda je to Luka.

Zaboravimo ovaj poraz, srećni smo jer smo imali sjajnu godinu. Sad je vreme za odmor – napisao je Jović ispred avion s kojim je otišao sa društvom na odmor.

Jović je preko Crvene zvezde stigao do Benfike, gde nije dobio pravu šansu. U dresu Ajntrahta je eksplodirao, dogurao do zvanja jednog od najtraženijih napadača Evrope. Traže ga Bajern, Barselona, Real Madrid, a njegova cena je u ovom trenutku prava sitnica – 40 miliona evra.

🏁🕸💯

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic_35) on Dec 24, 2018 at 7:36am PST

Bracka moj 👌🏼💪🏼

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic_35) on Dec 23, 2018 at 2:25pm PST

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here