U poslednjem “crveni” kolu morati da pobede Napolitance ako želi da prođe u osminu finala. Odgovara im i trijumf sa 1:0, ali ako ekipa Karla Ančelotija postigne pogodak na “Enfildu”, možda ni trijumf ne bude dovoljan jer, u tom slučaju, mora da bude sa dva i više golova razlike.

Pred meč sa Napolijem, novinari su pitali Klopa da li je teže sačuvati mrežu u Premijer ligi ili Ligi šampiona.

Zaslužili golove

Mislim da u Premijer ligi ima nekoliko timova koji su jači od, na primer, uz moje dužno poštovanje, Crvene zvezde. Postigli su dva gola protiv nas, zaslužili su ih to veče

Jirgen Klop, menadžer Liverpula

Ako sada kažem da je to kvalitet Lige šampiona, to je samo polovina istine. Mislim da u Premijer ligi ima nekoliko timova koji su jači od, na primer, uz moje dužno poštovanje, Crvene zvezde. Postigli su dva gola protiv nas, zaslužili su ih to veče. Tako da je to do takmičenja. Uvek se trudimo da se branimo na najbolji mogući način, ali kvalitet protivničkog sastava ne sme da se ignoriše – kazao je Klop.

Naveo je i da su “crveno-beli” imali mnogo veći uticaj na razvoj dešavanja u “grupi smrti”, iako mnogi nisu tako mislili na početku takmičenja.

Moramo biti srećni zbog šansi koje i dalje imamo. Ako vam neko da šansu, na vama je da je iskoristite, to je upravo ono što ćemo pokušati da učinimo. Sa te strane gledišta je sve dobro. Čak je i Crvena zvezda igrala drugačiju ulogu u grupi nego što je verovatno veliki broj ljudi očekivao – bili su veoma dobri. To je grupa, tako stoje stvari, imamo šansu i uradićemo sve da je iskoristimo – zaključio je Klop.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here