Vesić je, gostujući na Pinku, rekao da se Ðilas danas žali zato što su on i njegov partner, Dragan Šolak, izgubili u konkurenciji za kupovinu TV Prva i O2 i zato što nisu kupili te televizije.

– Zato napadaju poštene ljude koji su kupili televizije tvrdeći da su oni kriminalci, a ustvari želeći da sakriju svoju medijsku hobotnicu i ono što oni rade u Srbiji – rekao je Vesić.

Podsetio je da se pre nekoliko meseci u medijima pisalo da Dragan Ðilas i Dragan Šolak kupuju O2 i tv Prva i dodao:

– Oni jesu dali ponudu za kupovinu i tv O2 i tv Prva i mi za to imamo dokaze. Znamo da su dali ponudu i ne samo da su dali ponudu nego su dali više para od Kopernikusa koji je kupio ove dve televizije – rekao je Vesić i dodao da vlasnik televizije nije hteo da proda Ðilasu i Šolaku jer nije znao kome prodaje.

– Prodao je ljudima za koje zna da će nastaviti da razvijaju te televizije. Nije naravno hteo da proda Draganu Ðilasu i Draganu Šolaku koji su pod istagama u drugim zemljama, a to što su oni pokušali da urade sa kupovinom tv Prva i O2 samo pokazuje kako oni iz medijskog monopola pokušavaju da utiču na ekonomiju i politiku – rekao je Vesić.

Tv Prva i O2 su im, kaže Vesić, trebali kako bi zaokružili medijski monopol.

– Sa medijskim monopolom imali su nameru da utiču na politiku, a uticanjem na politiku oni ustvari pokušavaju da se vrate na vlast. Dragana Ðilasa i Dragana Šolaka ne interesuje ništa, ni kako živi narod, ni kako žive naši ljudi na KiM…njih interesuje samo da imaju medijski monopol jer iz toga pokušavaju da osvoje političku vlast – naveo je Vesić.

JE*EŠ KOSOVO, JE*EŠ DRŽAVU, ĐILASA ZANIMA SAMO NJEGOV BIZNIS I NJEGOV KEŠ! Nisu uspeli da otmu Prvu i O2TV pa sad vode hajku!

Kako je dodao, Ðilas i Šolak su besni jer im je propao plan stvaranja medijske imperije na Balkanu.

– Njih dvojica su prvo kupili TV Nova u Hrvatskoj i tamo pretili rušenjem Plenkovićevoj vladi ako im to ne dopusti, pa su kupili Pink BiH u Bosni, pa su kupili Pink Montenegro u Crnoj Gori i to su sve televizije sa nacionalnom frekvencijom. Samo im je nedostajalo da kupe televizije sa nacionalnom frekvencijom u Srbiji i da zaokruže svoje carstvo. Nisu uspeli u Sloveniji jer ih je slovenačka vlada stavila pod istragu, a Srbija je prva zemlja posle Slovenije koja se odupire ovoj medijsko – mafijaškoj hobotnici – rekao je Vesić.

Kako je dodao, Ðilas i Šolak su pod istragama, osim u Sloveniji, i u Hrvatskoj, Bosni, Holandiji i na Malti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here