Ćerka Ane Sević i Darka Lazića, Lorena (4), redovno ide kod psihologa kako bi je pripremio da posle mesec i po dana vidi oca teško povređenog u saobraćajki, otkriva njihov porodični advokat Andrija Marković.

On tvrdi da su se Ana i Darko dogovorili da njihova četvorogodišnja mezimica popriča sa stručnjakom, kako bi što lakše podnela kada vidi tatu u bolničkoj postelji.

Kada bude spremna

Lorena je bila kod psihologa jer su tako odlučili Darko i Ana. Odvela je na prvi razgovor pre jedno sedam do deset dana – kaže Marković za Informer. On ističe da ne zna kada će biti pravo vreme da Lorena vidi oca koji je pre nekoliko dana prebačen u Institutu za rehabilitaciju Selters, jer to treba psiholog da odluči u dogovoru sa roditeljima. Pravni zastupnik Lazića smatra da do sada nije bilo prikladno da se otac i ćerka vide, jer bi naslednica folk pevača mogla da ima psihičke posledice zbog toga.

Pitate me što se do sada taj susret nije dogodio. A gde da dovede Ana ćerku? U bolnicu? priča advokat i dodaje:

Darko je u Selters otišao tek pre nekoliko dana. Njegov i Anin dogovor je da dete prvo popriča sa psihologom, da se spremi da vidi oca, koji je trenutno nepokretan. Žele da bude potpuno spremna na taj susret kako ne bi imala traume.

Na pitanje zašto onda Ana nije dovela Lorenu da je vide baba Branka i deda Milan, koji se sa unukom nisu sreli puna dva meseca, Andrija odgovara:

To šta pričaju babe, dede, komšinice, tetke, ljudi iz Brestača apsolutno je nebitno. Pa je l’ bitnije to nego da dete ostane normalno? Zaista ne bih komentarisao to koliko Darkovi roditelji nisu videli unuku.

DARKU LAZIĆU POZLILO NA REHABILITACIJI! Zdravstveno stanje mu se naglo pogoršalo!

Žali se na jak bol u stopalu


Laziću se preksinoć ponovo slošilo, a žalio se na jake bolove u stopalu.

– Počeo je da kuka kako ga mnogo boli stopalo. Lekari su ga odmah pregledali, a danas bi trebalo da snime taj deo noge kako bi videli da li je samo reč o nagnječenju ili ima i preloma – otkriva naš izvor.

Svejedno mu šta jede

S druge strane, Darkova majka tvrdi da se dugo nije videla sa unukom i da je čuje samo preko telefona. Ona nam je otkrila koliko Darko jedva čeka da je vidi.

Darko nema nikakvih želja, osim da vidi Lorenu. On ne traži ništa specijalno ni za jelo, ni za piće, osim da zagrli ćerku – ispričala je prekjuče u intervjuu za Informer pevačeva majka Branka Lazić.

Ovde će Lazić učiti da hoda

Novak Đurović

Darko juče nije napuštao svoj apartman, kako bi se sklonio od ostalih pacijenata i predstavnika medija. Folker će pokušavati da ponovo stane na noge sa svojim fizioterapeutom u privatnosti sobe.

– Lazić će primati terapiju i raditi vežbe u apartmanu. Pošto je poznata ličnost, pacijenti mu prilaze, fotografišu ga, zapitkuju svašta, a njemu je sada potreban mir – objašnjava izvor Informera i dodaje:

– Majka Branka se ne odvaja od njega, ima zasebnu sobu u kojoj spava, a nadgleda i sve njegove terapije. Darkova trudna verenica Marina često dolazi u Selters banju, a neretko i prespava pored njega u krevetu.

Foto: Novak Đurović

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here