Prva destinacija na putu oko sveta mu je Ušće Shopping Center u koji dolazi povodom otvaranja “UŠĆE Coca Cola Čarobnog grada”.

U ponedeljak, 3. decembra sa početkom u 19 časova, a u čast dolaska Deda Mraza, “UŠĆE Coca-Cola Čarobnim gradom” odzvanjaće najlepše novogodišnje melodije uz maestralna izvođenja čuvenog dečjeg hora “Kolibri” i orkestra Beogradska sinfonieta uz pratnju dirigenta Aleksandra Sedlara. Posebno iznenađenje ove večeri biće Novogodišnji karneval u kome će učestvovati više od 60 Deda i Baba Mrazica.

Čarolija u Ušću započeće karnevalom Deda i Baba Mrazica, koji će se kretati hodnicima centra u pravcu glavnog trga gde će izvesti i svoj novogodišnji ples, a nastaviti koncertima hora “Kolibri” i Beogradske sinfoniete, koji će pored solo nastupa, zajedno izvesti par novogodišnjih pesama, a među njima ipoznatu pesmu “Nek’ svud ljubav sja”.

Confluence

Ovom prilikom u UŠĆE Shopping Centru biće otvorena i “Novogodišnja zvezdana akademija”, koju će tokom decembra moći da pohađaju sva deca. Mališani će biti u prilici da nauče sve o zvezdama i sve o tome kako je njihova srebrna svetlost postala deo naših omiljenijih praznika. U Ušću oni će biti astronauti, astronomi, inženjeri, istraživači i saznaće sve o svetlosti zvezda, blistanju pahuljica – svemu što praznike čini čarobnim.

Sve do 15.januara, pored zabavnog programa, biće realizovane i brojne edukativne radionice.

Confluence

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here