Ona je odmah zvala zajedničke prijatelje da se raspita kako je i da li će preživeti:

Poterao je maler

Kija se u poslednjih godinu i po dana razvela, umro joj je otac, pronašli su joj tri tumora, bivši dečko joj se bori za život


– Kada je pročitala da se njen bivši dečko mrtav pijan isprevrtao na putu i da je na ivici smrti, Kija je bila van sebe. Histerično je plakala, govorila je da joj je dosta loših vesti, bolesti, nesreća, smrti. Odmah je pozvala neke zajedničke prijatelje da se raspita kako je. Plakala je danima, užasno ju je pogodilo to što je Darko loše i što se bori za život – kaže izvor Informera.


On objašnjava da se Kija mnogo uznemirila jer je posle ljubavne afere sa Darkom ostala s njim u korektnim odnosima i uvek ga je cenila jer je svuda lepo pričao o njoj:

Darko o Kiji: Bilo nam je lepo

Darko je mesec dana pre nesreće priznao da je bio u vezi sa Kristinom:

– Imali smo kratku priču, romansu, ili kako već da je nazovem. Brzo se sve nekako završilo, ne znam ni sam kako, ali bilo je baš lepo. O njoj imam super mišljenje, drago mi je da je uspela, i da mi je sad takoreći postala koleginica. Dobro pliva u ovim vodama, mislim da je uhvatila fazon i da se lepo snalazi u celoj priči.


– Darko i Kija godinama nisu bliski. Neki ljudi su protumačili da se ona uznemirila jer je i dalje zaljubljena u njega, ali to nije istina. Pogodilo ju je što se to dogodilo nekome koga poznaje, sa kim je bila u vezi…. Stalno je ponavljala: “On je mlad, ima dete, ne sme da umre.” Ma katastrofa!

Sagovornica Informera tvrdi da je Kija po izlasku iz “Zadruge” postala mnogo osetljivija i da lakše zaplače nego ranije.


– Mnogo loših stvari joj se desilo u poslednjih godinu i po dana, pa je sada mnogo osetljivija nego ranije. Prvo ju je Sloba Radanović javno prevario i ponizio. Onda joj je umro otac Miloš… Izašla je iz rijalitija, dočekao ju je haos, histerija… Nadala se da će moći da oprosti Slobi, ali su se ipak razveli. Na kraju su joj doktori rekli da ima tri tumora, pa je njenoj najboljoj drugarici Ani Korać umro tata. Sada je bila i na operaciji…. Kada je čula za Darka, samo je rekla: “Ne, Bože, opet, ne mogu više ovoliko nesreće da gledam” – prenosi naš izvor.

Informer


Kockareva se nije javno oglašavala otkako je njen bivši dečko stradao u saobraćajci. Samo je na Sajmu knjiga, kada je potpisivala svoje prvo delo “Moj potpis”, kratko rekla:


– Želim Darku sve najbolje i njegovoj porodici mnogo snage. Nadam se da će se oporaviti i da će pobediti u ovoj borbi. Sada nije vreme da pričam o našoj prošlosti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here