vesna trivalic Senke nad Balkanom 2 LET_0514 foto promo Aleksandar LeticFoto: Promo

Pogledaj galeriju

Kako „Blic” saznaje, proslavljena glumica ima jednu od glavnih uloga u drugoj sezoni serije „Senke nad Balkanom”. Ona igra podnarednicu Draginju, koja je strah i trepet u seriji.

Foto: A. Letić / Promo

Dugoočekivani nastavak popularne serije Dragana Bjelogrlića “Senke nad Balkanom” konačno je počeo da se snima. Uigrana ekipa prekjuče je u Bjelinom filmskom studiju u Barandi snimila prve kadrove i kako saznajemo, ni snimanja ranom zorom nisu uspela da poremete pozitivnu energiju koja vlada na setu.

– Svi su bili raspoloženi, a prvi kadrovi su snimljeni oko šest sati ujutru – kaže naš izvor.

Andrija Kuzmanović i Bjela i u drugoj sezoni će igrati glavne likove, Taneta i Stanka, a čitava ekipa ponovo se nalazi u srcu misterije koja može da promeni sudbinu Evrope. Ekipi popularne serije se ove sezone priključuje i glumica Vesna Trivalić, koja je povratak na TV ekrane imala nedavno upravo u seriji Dragana Bjelogrlića “Žigosani u reketu”. Kako “Blic” ekskluzivno saznaje, Vesna igra podnarednicu Draginju, koja je učestvovala u Prvom svetskom ratu, a sada “zavodi red u Jataganmali”.

Foto: Promo

Međunarodne zavere, tajna društva, ekstremne ideologije, narko-ratovi istorijska je pozadina uzbudljive potrage za rešenjem misterije jezivih zločina koji potresaju Beograd te 1934. godine. Još ambicioznija u prikazu skrivene istorije Balkana, ova sezona će voditi gledaoce od blatnih ulica Jataganmale pa sve do blistavih Bečkih koridora vlasti.

– “Senke 2” snimaće se na autentičnim lokacijama u Srbiji, Sloveniji i Austriji, a emitovanje je planirano za 2019. godinu – navodi izvor za naš list.

Kreator serije je Dragan Bjelogrlić, a muziku i ovog puta potpisuje Manjifiko.

– Trenutno smo u velikim poslovima pošto proširujemo zatvoreni deo studija. U nastavku će Kaluđer imati fensi klub, pa to pravimo. Malo smo proširili i Jataganmalu, dozidali smo i deo ispred Glavnjače – rekao je nedavno Bjela za “Blic”, čiji projekat je prevazišao granice naše zemlje:

– Sad smo konačno prodali svetska prava za “Senke nad Balkanom”. Kupila je jedna američka kompanija.

Više slika sa snimanja pogledajte u nastavku.

Foto: A. Letić / Promo
Foto: A. Letić / Promo
Foto: A. Letić / Promo
Foto: A. Letić / Promo
Foto: A. Letić / Promo
Foto: A. Letić / Promo
Senke nad Balkanom

Senke nad Balkanom

Senke nad Balkanom

Senke nad Balkanom

Senke nad Balkanom

Senke nad Balkanom

Pogledaj galeriju

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here