vesna trivalic Senke nad Balkanom 2 LET_0514 foto promo Aleksandar LeticFoto: Promo

Pogledaj galeriju

Kako „Blic” saznaje, proslavljena glumica ima jednu od glavnih uloga u drugoj sezoni serije „Senke nad Balkanom”. Ona igra podnarednicu Draginju, koja je strah i trepet u seriji.

Foto: A. Letić / Promo

Dugoočekivani nastavak popularne serije Dragana Bjelogrlića “Senke nad Balkanom” konačno je počeo da se snima. Uigrana ekipa prekjuče je u Bjelinom filmskom studiju u Barandi snimila prve kadrove i kako saznajemo, ni snimanja ranom zorom nisu uspela da poremete pozitivnu energiju koja vlada na setu.

– Svi su bili raspoloženi, a prvi kadrovi su snimljeni oko šest sati ujutru – kaže naš izvor.

Andrija Kuzmanović i Bjela i u drugoj sezoni će igrati glavne likove, Taneta i Stanka, a čitava ekipa ponovo se nalazi u srcu misterije koja može da promeni sudbinu Evrope. Ekipi popularne serije se ove sezone priključuje i glumica Vesna Trivalić, koja je povratak na TV ekrane imala nedavno upravo u seriji Dragana Bjelogrlića “Žigosani u reketu”. Kako “Blic” ekskluzivno saznaje, Vesna igra podnarednicu Draginju, koja je učestvovala u Prvom svetskom ratu, a sada “zavodi red u Jataganmali”.

Foto: Promo

Međunarodne zavere, tajna društva, ekstremne ideologije, narko-ratovi istorijska je pozadina uzbudljive potrage za rešenjem misterije jezivih zločina koji potresaju Beograd te 1934. godine. Još ambicioznija u prikazu skrivene istorije Balkana, ova sezona će voditi gledaoce od blatnih ulica Jataganmale pa sve do blistavih Bečkih koridora vlasti.

– “Senke 2” snimaće se na autentičnim lokacijama u Srbiji, Sloveniji i Austriji, a emitovanje je planirano za 2019. godinu – navodi izvor za naš list.

Kreator serije je Dragan Bjelogrlić, a muziku i ovog puta potpisuje Manjifiko.

– Trenutno smo u velikim poslovima pošto proširujemo zatvoreni deo studija. U nastavku će Kaluđer imati fensi klub, pa to pravimo. Malo smo proširili i Jataganmalu, dozidali smo i deo ispred Glavnjače – rekao je nedavno Bjela za “Blic”, čiji projekat je prevazišao granice naše zemlje:

– Sad smo konačno prodali svetska prava za “Senke nad Balkanom”. Kupila je jedna američka kompanija.

Više slika sa snimanja pogledajte u nastavku.

Foto: A. Letić / Promo
Foto: A. Letić / Promo
Foto: A. Letić / Promo
Foto: A. Letić / Promo
Foto: A. Letić / Promo
Foto: A. Letić / Promo
Senke nad Balkanom

Senke nad Balkanom

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here