kristina_kija_kockar_show_clip_safe

Kristina Kija Kockar operisana je u ponedeljak na Institutu za onkologiju i radiologiju, nakon što je otkriveno da ima tumor na dojci.

Pevačica će neko vreme provesti u bolnici, pod nadzorom lekara, stoga danas nije prisustvovala snimanju nove epizode muzičkog takmičenja “Pinkove zvezdice – All Stars”. Na njeno mesto je kao zamena seo Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko.

Foto: TV Pink / Promo

Sale Tropiko već je uigran član žirija s obzirom na to da smo ga u ovoj ulozi gledali u prethodnim sezonama, a on je i više nego spreman za povratak u crvenu stolicu. Kako kaže pred početak snimanja, uzbuđen je jer će imati priliku da talentovanu decu iz prethodnih sezona ponovo gleda na sceni.

– Neću menjati svoj način žiriranja, dobre stvari se ne menjaju. Drago mi je da sam opet sa ekipom koja je i žiriju. Vidim da smo u izmenjenom sastavu, ali se svi poznajemo veoma dobro. Drago mi je da su u ovoj sezoni deca koja su već učestvovala ranije, meni je uzbudljivo što su svi ponovo na sceni, a mogu da zamislim njima. Očekujem da će sve biti fantastično – rekao je Sale Tropiko pred početak snimanja.

Nove epizode omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja, “Pinkove zvezdice – All stars” možete pratiti svakog petka od 22 sata na kanalu TV Pink!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here