Pinkove zvezdiceFoto: screenshot tv pink / screenshot

Pinkova zvezdica koja je obeležila drugu sezonu ovog takmičenja, Darija Vračević, predstavila se žiriju i publici i u novoj sezoni popularnog šoua – “Pinkove zvezdice -All stars”, i svojim nastupom sve ostavila bez teksta.

Foto: screenshot tv pink / screenshot

Darija Vračević izvela je numeru “Težak život” i “Tomorrow” iz mjuzikla “Annie”, a članovi žirija bili su oduševljeni njenom izvedbom.

Foto: screenshot tv pink / screenshot

Gocu Tržan i Leontinu Vukomanović Darija je toliko dirnula da su zaplakale, a zatim joj uputile reči hvale.

– Ovo je zvezda brodvejskog muzikla, mislim da ovo neće niko da prevaziđe. Kad bih mogla da dodelim desetku nekome, to bi bila ti. Toliko si dirljiva, teatralna, toliko si u glumi, u plesu, u pevanju… Pevački si postala kuća, a ne dete – rekla je Leontina.

Foto: screenshot tv pink / screenshot

– Neki su stagnirali, uljuljkali su se time što su bili u “Zvezdicama”, a na njoj se vidi i čuje koliko je radila na sebi. Pevala si prosečno u drugoj sezoni, međutim sada toliko zrelo i ozbiljno pevaš. Ne znam da li ovaj mjuzikl postoji u Srbiji, ali ti si se svakako kandidovala za njega. Toplo ti savetujem da odeš na audiciju jer si neverovatna, nisi napredovala jedan stepenik, nego sto stepenika – nadovezala se Goca.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here