RouziFoto: Instagram

Pogledaj galeriju

Do pre samo šest meseci popularna glumica je bila solo, tvrdila je da će u celibatu biti sve do braka, međutim, sve se to ubrzo promenilo. Upoznala je svoju srodnu dušu, udala se i ostala trudna, a sve u roku od neverovatnih devet dana.

– Znam da je ludo. Nikada nisam verovala u ljubav na prvi pogled, mislila sam da ću se samo zadovoljiti s nečim i to je to. A onda upoznate nekoga i jednostavno znate – rekla je Rouzi za Dejli Mejl.

Ova 21-godišnjakinja radila je kao dublerka u seriji Igra prestola, a 2016. dobila je ulogu u Maloj sireni. Osim toga je i pevačica.

Vrlo glasno zastupala je svoje stavove o seksu pre braka. Rekla je:

“Dolazim iz takvog okruženja. Moja majka i baka živele su u celibatu, ali nije to samo zbog njih. Kad sam imala 14 godina, čitala sam jedan članak o Adriani Limi, modelu Victoria Secreta, i pomislila sam kako je to lepo što se čuvala za muža.”

U aprilu ove godine poslovno je otputovala u Los Anđeles. Pre toga preko Fejsbuka se čula s pevačem Džošom Brejksom i shvatili su kako će u Kaliforniji biti u isto vreme, pa su se dogovorili da se nađu. “Imamo zajedničke prijatelje, pa smo se našli u Holivud Boulu. Odmah smo osetili kao da se poznajemo godinama. Videla sam kako neguje baš lepe vrednosti i da mu je porodica vrlo važna. Moj prvi instinkt rekao mi je da bi bio dobar suprug”, priča za Dejli Mejl.

O braku su počeli da razgovaraju već nakon tri dana od upoznavanja. Džoš je znao da će ona biti njegova žena, pa su se dogovorili da će to jednostavno učiniti. I šest dana kasnije, 14. aprila, Rouzi i Džoš su se venčali.

Nisu izgovorili nikakve zavete, nisu imali ni prikladnu odeću. Ona je bila u letnjoj haljinici i japankama. Nisu ni rekli svojim porodicama. Nakon toga, Rouzi je nazvala svoje roditelje Bev i Keita, koji žive u Marbelji, u Španiji.

Nazvala sam mamu i rekla: “Hej, udala sam se”, a ona je rekla: “Prekinuću i nazvaću te kasnije”. Prvo je psovala i vikala, ali posle je bilo sve u redu. Ona je potom dodala da je u drugom stanju, a zatrudnela je tokom prvog seksualnog odnosa. Šta je o tome rekla pročitajte u galeriji.

Porodica

Nakon venčanja, vratila se u Španiju, pa otišla u Škotsku kako bi upoznala Džošovu porodicu. Posle su planirali da odu na nekoliko audicija zajedno. Ali, iznenadili su se!

Mučnina

– Bila sam sa svojom sestrom i stalno mi je bilo loše. Povraćalo mi se. Pitala me jesam li trudna, a ja sam joj govorila da je glupa i da ćuti – prepričava glumica.

Trudnoća

Onda je saznala lepe vesti:

– Uradila sam pet testova za trudnoću. Nisam mogla da verujem da sam trudna. Plakala sam!

Problemi sa matericom

Inače, otkrila je kako ima problema s matericom i endometriozu, zbog čega bi moglo da joj bude teško da zatrudni. Nije mogla da veruje da je nakon prvog seksa ostala trudna.

– Džošovi roditelji tek su se mirili s činjenicom da smo se venčali, a sad sam trudna!

Sin

Odlučili su da će svog sinčića nazvati Zion, a mališan stiže u januaru 2019.

Venčanje

Džoš živi na relaciji London, Škotska, Amerika i Španija, a Rouzi je u Marbelji s porodicom.

– Jedino me muči što moja majka nije bila sa mnom na dan venčanja, pa smo odlučili da to ponovimo u Škotskoj – ispričala je Rouzi.

Pogledaj galeriju

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here